Kuzumveben YagmurBegum ne kadar oldu doğum yapalı zamanla geçicek biraz daha sabır uzub sürüyormuş geçmesi
Kuzumveben YagmurBegum Amin inşallah sizde sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün bebeğinizi inşallah 🙏🏻😇 valla alıştım ama bazı zamanlar zorluyor tabi 😥
Srpege Kuzumveben şuan oğlum 4,5 aylık siz söyleyince inanır mısınız baktım 🙈🙈🙈 geçmiş. O kadar kendimi unutmuş durumdayım🤣🤣🤣
Kuzumveben Srpege geçmiş ne güzel bende kendimi unutmus durumdayım daha 36 günlüğüz bide ilerleyen aylarda daha düzene girer herşey diyorlar sizin öyle oldumu 4,5 ay şuan nasıl yani
YagmurBegum Kuzumveben çokk sağolun😍 bende alıstım sayılır sadece gece uyumadığı zamanalr ve gaz sancısı cektıgı zamanlar zorluyor. 😳🤪 ama onlar iyi olsun yeter 😍
YagmurBegum [bilinmeyen] süperrrmiş. İnşallah benimde öyle olur. Normalde herkes kolunu alıyormusun dıye sorardı şimdi kolum tüyden gecılmiyor. Hadı göbeği gectımde kol rahatsız edıyor.😕
Sheqermom Kuzumveben 3 ay oldu doğum yapalı bugğn farkettim geçmiş bile zaten çok net bir çizgi yoktu kalanda geçmiş merak etmeyin geçer zamanla