Kuzumveben BalyanakAlpTuna benim gogsumun altindan baslamiyor gobek deligimin altidan basliyor beyaz tenliyim bellj oluyor zamanla gecicek biraz daha sabir senin icinde 🙏🏻
BalyanakAlpTuna Kuzumveben çok takılmıyorum ama inşallah bakalım 💞 rengin açılması bile mutlu ediyor beni valla . Hamileliğinin 6. Ayına kadar göbek deliğinden aşağıya kadardı son 3 ayda yukardada oluştu . Doktor açık tenlilerde daha belirgin olabiliyor 1 yıla geçer demişti bakalım 😊
YagmurBegum Kuzumveben bende cok merak ediyorum bunu ne zaman gececek diye. Benım birde göbeğim karardı gibi ve göbek deliği koyulastı bayaa.. umarım gecerr ☺️
Kuzumveben Minnosunannesi biraz daha sabır sizin içinde o zaman genelde uzun sürüyormuş geçmesi burdan öğrendim
Kuzumveben BalyanakAlpTuna evet beyaz tenlilerde daha cok belirgin bende beyaz tenliyim benimde sadece göbeğimin deligimin altında var
Kuzumveben YagmurBegum ne kadar oldu doğum yapalı zamanla geçicek biraz daha sabır uzub sürüyormuş geçmesi
GmzSnn Kuzumveben ne kadar bekLersen geçecek diye o kdr uzun sürüyo ben hiç bakmadım bakmamaya çaLıştm duşta biLe bakmadım şu an 7 ayLığız ne zaman geçti hiç görmedim bile bu yüzdende stres yapmadım
Kuzumveben YagmurBegum Amin inşallah sizde sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün bebeğinizi inşallah 🙏🏻😇 valla alıştım ama bazı zamanlar zorluyor tabi 😥
Srpege Kuzumveben şuan oğlum 4,5 aylık siz söyleyince inanır mısınız baktım 🙈🙈🙈 geçmiş. O kadar kendimi unutmuş durumdayım🤣🤣🤣
Kuzumveben Srpege geçmiş ne güzel bende kendimi unutmus durumdayım daha 36 günlüğüz bide ilerleyen aylarda daha düzene girer herşey diyorlar sizin öyle oldumu 4,5 ay şuan nasıl yani