Gmzakn Bigaboy hıı doğru 😬😬 soğan ye bulgur ye ama her yedikten sonda mutlaka meryem hort at ağzına ki bebeğe gaz yapmasın 😬 humanayı denedinmi emziren anneler için çayını
AhmeTubq Gmzakn merhaba yazınızı gördüm de bu Meryem hort otunu bna da tavsiye ettiler bn bardağa demleyip 1 çay kaşığı kızıma veriyorum siz de öyle yapıyor muydunuz kızım 42 günlük
Aybukebuyuyor Bigaboy ben uyursam sütüm geliyor en net bunu gözlemledim. Gündüz 1 saat kestirsem doluyor süt. Boza rezene. Saraç oğlu incir kürüne bakabilirsin netten
Drottin Bigaboy gerçekten gerek yok süt yapan bir yiyecek yok dengeli beslenmek ve su ve en önemlisi emzirmek
fatima Bigaboy kayısı hoşafıda bol bol büyük bardaklarla tüket bende hemen etkisini gösteriyor süt oluşumunda
esenerd Bigaboy kuru dut suyu 😄 komppsto gibi şekersiz yap ve iç çok etkili süt yapımı konusunda. Yulaf dereotu ve yeşillikler 👍🏽
Bigaboy Mervecicekli merhaba annecik💕2günde bir yediğim besinleri değiştirerek takip ediyorum. Bilmiyorum yine de ama sanırım dereotu işe yarıyor 😁 teşekkürler.
Mervecicekli Bigaboy ısırgan otu çayını da şiddetle tavsiye ediyorum o da çok iyi süt yapyor on gündür içiyorum sabah göğüslerim füze gibi😂