Hilal811 Azraninnnannnesi bulgurun gaz yaptığını söylüyorlar o yüzden yemiyorum yapıyor mu? bebeğim 2 aylık şuan sırf gaz yapıyor diye yemiyorum
Bigaboy Hilal811 bulgur yediğimde benim tuvalet problemim oluyor. Ama oğlumun gece uykuda bile ayaklarını karnına çekerek gaz sancısı yapıyor. Bir akşam denedim sadece bulgur pilavı yediğimde bir sonraki güne kadar sancı çektik maalesef 🤦 ama sütü yoğunlaştırdığıda doğru. O yüzden bir büyüğüm 1tatlı kaşığından az tarçınla pişir demişti gazı aldığı için. Canım seninde canın çok isterse sen de o şekilde yapabilirsin👍🏻
Neslihan58058 Lactamil in bitki çayı var kesinlikle o resmen göğüs ağrısıyla uyanıyorum geceleri o kdr çok süt yapıyor ki
Neslihan58058 Bigaboy lactamil bitki çayı internete yazdığınız zaman çıkar 16 tane içinde sallama çay gibi 15 tl gibi bir fiyatı var sabah akşam içiyordum ama çok aşırı süt yaptı bende göğsmde mantis flan olur korkusuyla bir tane içiyorum şimdi gündüz akşam hiö fark etmiyor
Ayvaaaaa Bigaboy benim bebeğim de yarın 2 aylık olacak. Bebeğimi emziremediğimden şırıngayla eya biberonla veriyorum doktor gördüğümde mama mı bu diye sordu ondan kafama takıldı hakkaten mama gibi ve çok yoğunluğu da yok.
Bigaboy Ayvaaaaa çok asitli şeyler tüketmemeye çalış canım bakalım, portakal, mandalina, yoğurt,domates ( kola gazoz bunları zaten tüketme) sağlık ocağında ebene danış yinede.😉
MMertinannesi Bigaboy cubuk tarcin kaynatip suyunu iciinnn kesinlikle hem sut yapiyor hemde tok tuttugu icin zayiflatyor 16 kilo verdim dogumdan sonra 6 ayda 🙋♀️🤣
Bigaboy MMertinannesi teşekkürler hem de tatlı ihtiyacımı almış olurum. Kilo konusuna gelirsek😊9kilo almıştım eski kilomdan 2kilo daha eksiğim🖐🏼 sporsporr🏃🏾♀️
Gmzakn Bigaboy tahin helvasına kesinlikle inaniyorum evden eksik etmiyorum ilk yedim bi baktım göğsüm süt doldu sonra bitti 2 gün yemedim o kadar yoktu sütüm şimdi hep alip yiyorum 😇
Gmzakn Bigaboy hıı doğru 😬😬 soğan ye bulgur ye ama her yedikten sonda mutlaka meryem hort at ağzına ki bebeğe gaz yapmasın 😬 humanayı denedinmi emziren anneler için çayını
AhmeTubq Gmzakn merhaba yazınızı gördüm de bu Meryem hort otunu bna da tavsiye ettiler bn bardağa demleyip 1 çay kaşığı kızıma veriyorum siz de öyle yapıyor muydunuz kızım 42 günlük