Sehrickr93 iyikianneyim61 bu bir problem değil merak etmeyin bebek memeden güç alarak yapıyor kakasını ne güzel işte :)
iyikianneyim61 Sehrickr93 ama her emmeye nerdeyse yapiyor bendeyken yapmasa neysede :) ins bi problem degildir:)
Elf_hamza iyikianneyim61 benim oğlumun da yüzünde kızarıklar vardı geçti bazen yine çıkıyor ama geçiyor süt alerjimiz var kakası mukuslu oluyordu bazen yeşil kaka yapıyordu düzeldi sarı yapıyor şimdi yemiyorum süt peynir yoğurt doktor çilek kivi domates baharatlı şeyler yeme dedi dikkat ediyorum bazen çok canım isterse çok az yiyorum peynir yoğurt falan
Emirasaf_e iyikianneyim61 o zamn devam ettiğiniz bir doktor yada hastane varsa arayip en azndan telefonla bilgi almanizi oneririm
iyikianneyim61 Elf_hamza mama alerjik olandan mi peki.. bej sadece anne sütü veriyorum bende dikkat ediyorum ayni sizinki gibi yuzu bi geciyor bakmışım tekrsr cikmis canim cekerse arada kaçamak yapiyorum alerjik durumlari ijs uzun sürmez ek gidada protein alamicaklar eger oyle olursa
Ozgeackgz-0 iyikianneyim61 tahlil verseniz iyi olur bizimde öyle şuan kan sonucunu bekliyoruz o çıkana kadar doktorumuz antibiyotik verdi
iyikianneyim61 Emirasaf_e en son doktora gittigimde soylemistim sut sut urunlerini tuketme bi sure dedi herhangi bi test yaptirmadim suanda her emmeye kaka yapiyor sulu gene malum gidemiyoruz napacagimi şaşırdım haftaya asi gunum var saglik ocaginda kilo alimi azsa mcbur gdicem doktoruma
Emirasaf_e iyikianneyim61 doktorun dedigi gibi yaptiginizda geçiyormu peki gecmiyorsa goturun bence baska seylrde olabilir tedbir almk gerek onemli durumlarda mcbur gitmek gerek
iyikianneyim61 Ozgeackgz-0 kaka tahlli temiz çıkmıştı simdi bu durum varken de gitmeye korkuyorum bakalim nolacak
iyikianneyim61 Emirasaf_e yüzü sadece geçti kakasi hic düzelmedi arada kacamak yaptim mesela yüzündekiler yine cikmaya baslamisti boyle giderseecbur goturucem. tesekkur ederim
Febru Ne yaptınız acaba, benim kızım da daha emmeye başlar başlamaz kaka yapıyor 😥ben de kilo alımı için endişeliyim. Alerjik oluğunu düşünüyorum doktora da gidemedik 5 gündür süt ve süt ürünleri yumurta et tuketmiyorum.
iyikianneyim61 Meralkaratass kızımda sut alerjisi çıkmıştı yapma sebebi oydu suan 12 ayligiz ve alerjimiz gecti şükür. oyle surekli kaka mi yapıyor sizinkide