Oğlum 1,5 aylıkken Konak çıkardı ve aynı zamanda yüzlerinde aşırı derece kızarıklıklar oluştu,o dönem anne sütü artı mama devam ediyorduk.Cilt doktoruna götürdüm özel bir hastanede ki baya ünlü bir adama götürdüm bizim bulunduğumuz şehirde,Konak yüzüne sıçramış dedi lakin şöyle de bir durum var ben atopid dermatit hastasıyım,hamileyken kendi doktorum da söylemişti bebeğin de olma ihtimali çok yüksek diye.Neyse cilt doktoru oğluma konak yüzüne sıçramış dedi ve fucudin krem verdi ve 3 ay kullanmamız için Babe Şampuan verdi pediatric bir ürün kullandık yüzümüz geçti konağımız geçti ama şuan 4 aylık olmak üzereyiz müthiş derecede cilt kuruluğu var hatta kol eklemlerinde de hafif döküntü oluştu.Günlük yıkıyorum ben doğduğun dan beri,mustela yağı ile yağladıktan sonra kollarına fucudin kullanmaya başladım geçti.Ama bence en başından beri oğlumda da bu hastalık var.Şimdi gidemiyoruz da virüsden ötürü telefonla görüştük fucudine devam etmemizi istedi yoğunlaşırsa gel ama mutlaka dedi ama çok şükür azalma bile oldu yani bize fucudin iyi geldi diye düşünüyorum.Çok uzun yazdım bu arada hakkınızı helal edin lütfen 🤗🙏🏻