Mirayhazal Tgcs tabi yazarım sonuç pazartesiye kaldı🤷🏽♀️ Yeşil kaka yapıyor iki gündür ara ara yapıyordu ama bu aralar çoğaldı.. ve icinde siyah ip parçaları var anlayamıyorum🤷🏽♀️
Mirayhazal Tgcs merhaba inek sütü.. sığır eti. Soya fasulyesi ve fındığa alerjisi çıktı kızımın en yüksek değeri olan sığır eti proteini 🥺 çok et ağırlıklı besleniyorum. 7.5 aylık kızım henüz ek Gıda olarak vermemiştim. Ne yapacağımı bilmiyorum 🥺
TubaBengisu Arkadaşlar ben hülya kayhanın moisturizer kremini almıştım eczaneden ama malesef bir faydasını göremedik haber bekleyen arkadaşlar vardı yazayım dedim.
Mirayhazal Sığır eti proteinine alerjisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi lütfen 🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Tgcs Mirayhazal alerji testini deriden mı yaptınız naısl yaptınız? Bir de hangı dr a gıttın ız? Gerçi ayni şehirde miyiz o da var 🤦♀️ ben de göturecegım sut urunu ju sıfırladım kuruyemıs de ama bugun 4 gun bıttı cok daha arttı kızarılılık ve kuruluk
_alya_ Mirayhazal benimde var sıgır etine karsi. 8 yasinda cikti suan 27 yasindayim hala yiyemiyorum.
Mirayhazal Tgcs İstanbul Avrasya hastanesi Ahmet Hakan gedik doktorumuz kan alıp bakıldı. Deri testi icin henüz erken.. siz nerde yaşıyorsunuz bebeğiniz kaç aylık ek Gıda alıyor mu
Tgcs Mirayhazal aa harıka ben de istanbulda yazıyorum su an 7 ay, 16 gunluk. Kan testleri hani su detaylı bakılan gıda tolerans testleri mk
_alya_ Sibel_2020 bebek yagi egzama yapiyormus kullanmayin. Sag zeytinyag kullanin veya vazalininin baby olani var onu kullanin.
_alya_ Mirayhazal yedikten 2 saat sonra bronslarim tikaniyo ve nefes alamiyorum. Direkt cigerlerimi sisiriyo yani beni zehirliyormus. doktor suyunu bile yemiceksin ölursun dedi. Ama annemler teyzemler dayimlarda da varmis eskiden ama simdi onlar yiyor ben yiyemiyorm. Benim cigerlerimi etkiyo direkt.
Mirayhazal _alya_ çok şaşırdım ya 🥺 ilk kez duyuyorum ve korkuyorum doktorum sizde de olabilir dedi ama bende herhangi bir problem olmadı çocuğumda yüksek çıktı baya oranlar