Egeymen Bulutunannessi anlıyorum aynı yolda geçtik biz de merak etmeyin bir değil 3 4 doktora sordum hepsi aynı şeyi söyledi her şey yolunda 👍☺️
Bulutunannessi Hepinize çok teşekkür ederim insan korkuyor ki ilk bebeğim tecrübesizlik işte aklına takılıyor insanın normalde çok pimpirikli değilimdir öyle ama yinede korktum işte 😞
Celins Bulutunannessi her bebegin öyle sanırım doğduğunda. Oğlumun da öyleydi eşim endiseleniyordu ama gecti bi süre sonra şuan 4 aylığız.
deryata Bulutunannessi benim bebeğimde öyle 7 aylık her ay kontrole götürüyorum. herhangi bir problemi yok olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum.
Ssevey Bulutunannessi Benim de kızımın öyleydi ilk 3 y falan ama ben hastalık diye düşünmedim hiç ve doktora götürmdim şuan normal hiç duymadım böyle bişey 🤷
inci_6007 Egeymen ee benim ki de böyle doğunca kiloluydu o zamandan beri böyle hastalık belirtisi değildir ya erkek işte koca göbek😂😂
Egeymen inci_6007 aynen normalmiş 👍☺️ bu fotoğraf büyük oğlumun şuan 4 yaşında o aşamaları geçtik çoktan 😀