Minikfasulyemmetehan Bulutunannessi korkulacak bişey yok canım aynısı bizdede vardı Dr kurbağa karınlı bir bebek gazı çok olur dedi her altını açmaya aaaa dyrlardı sanki bişey var gibi ama geçti buyudukçe normale dönüyor
Egeymen Bulutunannessi Şöyle Bi karından mı bahsediyorsunuz? Benim oğlumun karnı böyleydi bana da tuhaf geliyordu birkaç farklı doktora sordum hepsi Büyüdükçe düzeleceğini normal olduğunu söyledi küvezde kalmıştı ondan mı acaba aldığı ilaçlardan havalardan mı diye endişelenmiştim ben de ama gerçekten de Büyüdükçe düzeldi hemen hemen 2 yaşındayken normal Bi görünüme kavuştu
inci_6007 Egeymen ee benim ki de böyle doğunca kiloluydu o zamandan beri böyle hastalık belirtisi değildir ya erkek işte koca göbek😂😂
deryardakayra Benim yavrumunda karnı vücuduna göre biraz geniş gebelik şekerim vardı karın ölçüsü zaten 4 hafta önden gidiyodu belliydi yani bunun için doktora görünmeyi tercih etmezdim zaten bebek o olur sonra düzelir Allah başka dert keder vermesin
Egeymen Bulutunannessi anlıyorum aynı yolda geçtik biz de merak etmeyin bir değil 3 4 doktora sordum hepsi aynı şeyi söyledi her şey yolunda 👍☺️
Bulutunannessi Hepinize çok teşekkür ederim insan korkuyor ki ilk bebeğim tecrübesizlik işte aklına takılıyor insanın normalde çok pimpirikli değilimdir öyle ama yinede korktum işte 😞
Celins Bulutunannessi her bebegin öyle sanırım doğduğunda. Oğlumun da öyleydi eşim endiseleniyordu ama gecti bi süre sonra şuan 4 aylığız.
deryata Bulutunannessi benim bebeğimde öyle 7 aylık her ay kontrole götürüyorum. herhangi bir problemi yok olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum.
Ssevey Bulutunannessi Benim de kızımın öyleydi ilk 3 y falan ama ben hastalık diye düşünmedim hiç ve doktora götürmdim şuan normal hiç duymadım böyle bişey 🤷
Egeymen inci_6007 aynen normalmiş 👍☺️ bu fotoğraf büyük oğlumun şuan 4 yaşında o aşamaları geçtik çoktan 😀