Bahar-yagmur-kayla LiTeraRy yaa en güzel zamanlarımız çok şükür çok iyiki vermiş rabbim korusun evlatlarımızı bende iç cekiyorum benim mi diye daliyorum bakıyorum her zerresine aşık oluyorum 😇🥰
LiTeraRy Bahar-yagmur-kayla aynen Rabbim hepsini ozene bozene yaratmis masallah bebelerimize uzun omurleri kendileri kadar guzel hayatlari olsun insllah 😘
imgesi Bahar-yagmur-kayla o şekilde öpmeni Tabii ki çocuğun cildine zarar verir zaten çocukların yanaklarından Ellerinden ve ayaklarının altından öpülmez Eğer kendinizi durduramıyorsanız alnından öpün
imgesi Bahar-yagmur-kayla gidigindan opyrm alnindan opyrm altini degistrrken bacaklarini falan opup kokluyrm evet opmuyrm yanagindan. Size zararli diosam kendim şapur şupur yemiorm tabiki !!!! Bilmem anlatabildm mi!
Eminetavsan Bahar-yagmur-kayla walla ben de öyleyim 24 saat öpsem doymam ellerini kollarını poposunu karnını mahvettim ama eşim işten gelip iki öpse kıyameti kopartıyorum öpme şunu mikrop kapacak diye 😂
Bahar-yagmur-kayla Eminetavsan sesli kahkaha attım aynısını yapıyorum çünkü 😂😂😂aklıma geldi öyle yaptığım 😂😂
Mom5874 Bahar-yagmur-kayla ne zarari olabilir ki. Sevgiyle buyuyen cocuk mutlu olur, mutluluk sacar. 🥰Biz de esimle oglumu o kadar cok opuyoruz ki. Artik o da alisti 😀
Bahar-yagmur-kayla Mom5874 ya dimi sevgi yani sevmesek öpmeyiz zaten şimdi opmezsek ne zaman öperiz ki zaman zaten su gibi akiyo opcem artık ben gibi olan Birsuru kişi varmış herkes gibi benimkide bu öpücüklerle büyür ❤️😇😁
Zeynepikram Bahar-yagmur-kayla ay yemin ederim bni anlatmışsın üç kızım var hepsini o kadar öpüyorum ki neredeyse tik oldu gece de eşimi öpüyorum Alışkanlık yaptım sanki🤣😂🤣🤣
Mom5874 Bahar-yagmur-kayla Aynen öyle 😍🥰 onlar aşk ya öpmeyelim de ne yapalım. Eşim hep diyor ki şimdi öpmezsem ilerde pişman olucam 😃😃
Zeynepikram Bahar-yagmur-kayla ayy yok allah olmayana versin uzuun bir süre düşünmüyorum eşime kalsa seneye yine olur ama 🙄🤦🏼♀️😅
melis_duru Bahar-yagmur-kayla öpülmez mi ya valla öpmelere doyulmaz 🥰 uyurken hayatta öpüp uyandırmam ama 😄
Batuhantugce Bahar-yagmur-kayla ben doğduğu günden bu güne günde binlerce kez öpüyorum 😘😅😅 aman çok öpme diyen oldu takmadım iyiki de takmamışım öpmüşüm 😂 sonuç 10 aylık oldu halen doyamadım öpüyorum hiç azalma olmadı memnunum 😅