Bahar-yagmur-kayla Acemianne-95 amin insallah canım amin rabbim olmayanada nasip etsin insallah bu muhtesem duyguyu🤲😇
Zeyno111 Bahar-yagmur-kayla Ahahajaj bende kızıyorum cidden canı yanıyor oda dayanamıyorum diyor bir iki duruyor kızdığımda sonra bakıyorum kıstırmış bir yerde çocuğu 🤣
Bahar-yagmur-kayla Zeyno111 eşim bana sen bi mutfağa gitsene filan diyip cocugu sömürüyo ben izin vermeyince dişlerim bahar dişlerim kırılacak nolur diyo bide😂😂
Zeyno111 Bahar-yagmur-kayla Dayanılacak gibi değiller 😂haklılar o yüzden insan kızamıyor bende her dakika yiyorum çünkü 🥰
SedaMeyra Bahar-yagmur-kayla 🤣🤣🤣 ben bide durup dururken kurban olurum seni verene diye cirtlak bi sesle bağırıyorum eşim n3fret edio.bundan🤣
Annesininpogacayanagi Bahar-yagmur-kayla bendeeeeee. Asla doyamıyorum. Dakka bası öpüyorum. Ayaklarını bacaklarını poposunu ellerini kafasını. Hatta bazen sırf öpmek icin coraplarını cıkarıyorum. 😂
-Sunshine- Bahar-yagmur-kayla Aynı benn 🙄 Dayanamıyoruum o tontiş yanakları görüncee doya doya öpüyorım bazen hızımı alamıyorım eşim çocuğu kucagımdan çekip alıyo zavallım şaşkın şaşkın bakıyor 😂😂 arada kızarma tahriş gibi oluyor yüzü onun içinde fito krem var doktoru vermişti onu kullanıyorum.
Annekeki Bence anne de olsak dozunu ayarlamamiz lazim neticede bizim agzimiz daha mikroplu bebegin yanaklar hassas en azindan ben az ve minnak opmeye calisiyorum. Yuzu benim yuzumden tepki verirse cok uzulurum🙊
Bahar-yagmur-kayla Annekeki dudaklarimi ozellikle silerim sizin gibi düşündüğüm icin ama öpülmekten kacamiyo çocuk böyle düşünsem bile çünkü dayanilcak gibi degil ki tatlı tatlı gülüyor bakiyo nasıl opmiyim🥰
Deletedmom819 Bahar-yagmur-kayla günde 63738251628 kez öpüyorumdur💃🏽 Çocuklarınızı çok öpün, öpünki her öpüşte cennetteki dereceni yükselir…❣️
Dogavesultan Bahar-yagmur-kayla yüzünü değilde ellerini ayaklarını başını çok öperim bende yanaklarını öpmeye kıyamam bişey olacak diye çok nadir öperim yanaklarından
Bahar-yagmur-kayla Dogavesultan off bende kıyamıyorum ama dayanamıyorum ki şimdi opmeszem bidaha ne zaman öpcem diye opuyorum😪
Annekeki Bahar-yagmur-kayla ben de zor dayanıyorum evlat baska seymis Allah dileyen herkese nasip etsin insallah 🤗
LiTeraRy Bahar-yagmur-kayla 2 bcuk aylik bu cocuk cok guzel bendenmi cikti diye ovunup ovunup opuyorum 😁hatta bazen esime bizden boyle bir guzelligin cikacagini hic tahmin etmezdim diyorum oda arada lan hatunn balll gibi cocuk dogurdun aferim sana deyip cocuk gibi kafama vuruyorr 😁😁delirdik iyice bakip bakip yiyesim var sukurler olsunn hergun her dakika opuyorum uyurken izliyorum biraz uzun uyusun ozluyorumm uyumayincada uyu artik annecim diyorum ama uyuyuncada dayanamiyorum delirdik iyicee 😁🤦♀️
Bahar-yagmur-kayla LiTeraRy yaa en güzel zamanlarımız çok şükür çok iyiki vermiş rabbim korusun evlatlarımızı bende iç cekiyorum benim mi diye daliyorum bakıyorum her zerresine aşık oluyorum 😇🥰