tosuncukannesi Bahar-yagmur-kayla ee bu aynı ben 🤦 bide benimki öpülmeye bayılıyor boynunu yanaklarını öpünce kıkır kıkır gülüyor o öyle yapincada dayanamıyorum 🙈 ama çok bastırmadan öpmeye gayret ediyorum 😂
Annekeki Bahar-yagmur-kayla ben de zor dayanıyorum evlat baska seymis Allah dileyen herkese nasip etsin insallah 🤗
imgesi Bahar-yagmur-kayla gidigindan opyrm alnindan opyrm altini degistrrken bacaklarini falan opup kokluyrm evet opmuyrm yanagindan. Size zararli diosam kendim şapur şupur yemiorm tabiki !!!! Bilmem anlatabildm mi!
Batuhantugce Bahar-yagmur-kayla yok canım azalma olmuyor büyüdükçe çoğalıyor baya oyuncu oluyorlar da 😅
Bilge52 Bahar-yagmur-kayla öpücez tabi niye doğurduk 😁 iki kızım var büyüğü altı yaşında onu bile gıdıktan yanaktan ohhh mis 🙂 hiçmi değişmez kokuları ❤️ Küçüğü bir yaşında o bebek olduğu için biraz daha sempatik oluyo onuda aynı şekil 😁😁 sağlıklı olsunlar inşallah hepsi🙏🏻
Mavisoglan-annesi Perii esiniz, babaniz ya da kayinpederinizde biyik sakal varsa ondan da kaynaklanabilir. Oyleyse opmesinler lutfen Cok kucukmus daha.. Kiyamam yaa masallaah 🙏🙏🧿🧿
melcay Bahar-yagmur-kayla 😫 öpemiyorummmmm eşim her öpmemde haneme 10₺ yazıyo 🙈 yanakları tahriş oluyo da 😩
Bahar-yagmur-kayla melcay yalnız esiniz yolunu bulmuş siz dayanamayip öpüyorsunuzdur 😅esiniz yakında zengin olur😬
Mavisoglan-annesi Bahar-yagmur-kayla Bende öpüyorum ama en cok dudakini, boynunu ve kafasini yuzunu hafif geçiriyorum.