Zk95 MarlaSinger yaa bende onları doktora sorucaktım normal mi diye ama gidememiştik. Acıyacak zarar vericem diye oraya tam dokunamıyorum ben beyazlıklar var temizlemek mi gerekiyomuş
MarlaSinger Evet onları temizlemek gerekiyor. Banyo yaparken ıslak mendille yavaşça sil demişti doktor Prof demişti bize. Zamanla geçti zaten. Size mesaj atıcam ben özel mesaj resim bulursam nette göndericem
MarlaSinger Özel mesaj atamadık resim bulamadım ama benim anlattığım üst dudak yapışıklığı iki yana açılan kısım orda beyazlık olıyor ona dikkat edin
Macidenezkerimali 32Merveserin32 bende internette okumuştum dalin şampuanının böyle bişey yapıp defalarca çocuğunu vajinasını açtırıp tekrar olan tekrarlayabiliyormuş ve dalin şampuanı önermiyorlardı o yüzden
MarlaSinger Zk95 benim dediğim bu işte. Hassas bir şey siz ılık suyla yıkarken mendille hafif silin. Bebek mendilleri var çok ince müslin gibi onlar da olur. Islandıkça yumuşayıp dökülür kendisi çok zorlamayın müdahale etmeyin ama
Deletedmom72 32Merveserin32 Cunku 22 yasinda evlendi 😁😁 evlenmeden 6 ay once yaptilar ameliyati. Orasi kapali olan kizlar reglde olmuyor diye biliyorum.
Yegino 32Merveserin32 eti mi kapanmış ya da beyaz bi şeyler mi var önünde su ve pamukla temizleyin ve hastaneye de gidin çünkü doktorumuz dikkat et kapanmasın orası idrarını yapamaz ameliyata kadar gider demişti, geçmiş olsun ihmal etmeyin beklmeyin hiç 😕
Minnakelifim03 32Merveserin32 hiç canını sıkma canım. Benimde kızımın başına böyle bisey geldi diye doktora götürmüştüm doktor dediki korkulacak bisey yok bi krem vericem bunu kullanın geçecektir dedi. Hatta doktorun kendi kızındada bu durum olmuş. Korkulacak bisey yok canım. Kremle geçer
Nes94 32Merveserin32 yanı doktor neden kontrol etmemiş bilgi vermemiş ki yaa halledilebilir bir sorun diye biliyorum canını sıkma en basit sağlık ocağından bilgi alabilirsin
Mom090 32Merveserin32 ya elleme bizimde öyleydi kendi açıldı bir süre sonra doktoruna sormadan yada göstermeden kimsenin akıl vermesiyle hareket etme zarar verebilirsin 👍🏼
Minnakelifim03 32Merveserin32 Bebeğini yıkarken oraya su gittiğinden emin ol birde altını alırken parmağınla hafif açtırmaya çalış ve bu süreçte sakın ıslak mendil kullanma. Çok geçmiş olsun canım
Emineyilmazz 32Merveserin32 doğduktan sonra çocuk cerrahisine götürmedin mi canım cinsel organlarına falan bakıyorlar. 😞 şu virüs geçsin bi götür bakalım
32Merveserin32 Emineyilmazz ben yurt dişindayim bizde tarih kontrolleri var ama hıc bır doktor sunuda bakıtcaksın demedı bakmadıda malesf
Adacim 32Merveserin32 canım bizdede olmuştu 3 aylıkken filan farkettik doktora gittik vajinal yapışıklık olarak geçiyor. Doktorumuz eliyle masaj yaparak açtı her altını aldığımda ben de kontrol ediyorum geçti şükür hiç endişe etme. Bazılarına kortizonlu kremler de önerilmiş ama bize gerek yok dedi. Bir dakikalık bi olay sonra düzeliyor korkma hiç
Emineyilmazz 32Merveserin32 anladım canım ben Doğum yaptıktan 1 ay sonrasına cerrahi randevusu vermişlerdi ama boşa korkma sen