Dilarayy Mom067 yaşına kadar damaksıız emzik öneriyolar amaa benim çevremde herkezin bebesi damaklı emiyo valla 😂 ben damaksız damaklı ikisinide tutturtamadım 😂😂😂
Deletedmom99 [silindi] bibs bizde ise yaramadi cok buyuk geliyor ucu yuvarlak olunca emmeden agzinda durmuyo surekli emmesi gerekiyor
Deletedmom99 Mom067 valla damakli damaksiz olayini bilmiyorum ama avent hangisiyse o iyisi iste emzik yassi sekilde tutma orani %98 😁
yesimirayada Dilarayy doğduğu günden beri veriyorum alıştı çok şükür bence çok rahatlık.Her attığında geri vermeyi deneyin.Ben bibs kaucuk emzik vermiştim tutmuştu öneri olsun:))
Duru_m Dilarayy 4 aya kadar benim kızım da emzik emdi uykuya dalarken sadece bi süre sonra atıyordu artık hiç almıyor tutmuyor ağzımda mememi emzik yaptı gece sabaha kadar sık sık uyanıp memede uyuyor 😢 yorucu olmaya başladı
Emoss Dilarayy birden bire alıştı huysuz döneminde n faydalandım 3 aylıkken alıştım bebekler bir alışkanlıga 3 günde alışıyor
Dilarayy Emoss bayadır ugraşıyorum emzik koleksiyonu yaptım evdee resmen 😒 belkide tutmayacak ama bi umutt
Sinem2 Atelci oguruyor tekrar tekrar deniyorum ama bı sure sonra sinirlenip ağlamaya başlıyor kıyamıyorum 😊 sonra mecbur emziriyorum tekrar . Daha mı ısrarcı olmalıyım ki
Denizdebiryunus Valla 8 tane emzik denedim hep öğürdü philips avent ultra soft aldım şimdi de ağzından çıkarmıyor 47 günlüğüz 😊
Nuhelif Deletedmom99 evet ilk onu denedim hemde anne göğsüne en yakın olanı aldım tutamadı bile ağzında