Dilarayy Doydugu halde agzından memeyle uyumak istiyo oyalanmak istiyo kızlaar emziğe nasıl alıştıdınııızz bir türlü tutturamadımm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Deletedmom99 Dilarayy ben hastane cantama bile emzik koymustum 😁 bibs almistim ama tutmadi ittiriyodu falan simdi avent aldim agzina verir vermez lök diye yapisiyo valla 54 gunluk kizim
yesimirayada Dilarayy doğduğu günden beri veriyorum alıştı çok şükür bence çok rahatlık.Her attığında geri vermeyi deneyin.Ben bibs kaucuk emzik vermiştim tutmuştu öneri olsun:))
Duru_m Dilarayy 4 aya kadar benim kızım da emzik emdi uykuya dalarken sadece bi süre sonra atıyordu artık hiç almıyor tutmuyor ağzımda mememi emzik yaptı gece sabaha kadar sık sık uyanıp memede uyuyor 😢 yorucu olmaya başladı
Ervaaaaa Asliiiiiii öğürsede verin gerçekten benim ki de hiç alacak gibi değildi ama o ittikçe ben verdim o ittikçe ben verdim şimdi çok tatlı tutuyor uyurkende kendisi ağzından atar tam istediğim gibi😅
Asafemirim 13 günlük benimki de reflu oldu sık.emmekten emzik vermek istiyorum aynı şekilde midesi bulanıyor emzik tavsiyesi olan var mı
Deletedmom99 Asafemirim avent ultra soft 2li emzik biri yesil bulutlu digeri pembe agacli. Once bibs aldim midesi bulandi ogurdu bide sinirleniyordu. Avent alincs hemen tuttu
balcicegin_annesi Asafemirim bebeklerin yüzde doksanı avent ultra soft olanı emiyor o markayla denemelisin ben ikincisinede öyle yaptım baktım alıyor vermedim şuan ayı dolsun öyle ama yapı olarak o da alıyor diğer markalarımda vardı damaklı kauçuk vs onları alamadı o şekilde anladım tavsiye ederim
Ervaaaaa Asafemirim bulansın bişey olmaz gerçekten öğürsede vermeye çalışın o ittirdikçe verin uzun oldu ama eninde sonunda alıştı benim kızım
Eliff112 Dogdugu gun emzirdikten hemen sonra verdim cok guzel tuttu hemen :)simdi 3 aylik istemedigi zaman ya da uyuyacagi zaman diliyle atiyor aman aman emzik sevmiyor :))
Nuhelif Benim bebeğinde 1 aylık o da öğürüyor gibi yapıyor ama ağzına veriyorum bi süre sonra tutuyo ağzından çıkarsada geri veriyorum öncekine göre alışmaya başladı gibi
Deletedmom99 Nuhelif bizimkide oyle yapiyordu emzigi degistirdim sizde baska marka deneyin isterseniz baska verince ogurmedi hic ve uzun sure emdi
_esraaozturkk_ Doğduğu gün verdim midesi bulandı ama alıştı iyi ki alışmış bnce sizde her çıkarmasında verin tutacaktır
Dilarayy _esraaozturkk_ ağlarken hiiç ama hiç tutmuyo emzik büyük kurtarıcııı dua etmelisin tuttugu için 😊
Atelci Öğürüyor gibiyi hep yapıyorlar. Ben ilk başta biraz sütümden damlatarak verdim bide bırakmasın diye parmak uçlarımla emziğe vurarak destekleyerek alıştırdım. 1 aylıkken alıştırmaya çalıştım tam olarak 2.ayda tuttu. Pes etmeyin :)
Sinem2 Atelci oguruyor tekrar tekrar deniyorum ama bı sure sonra sinirlenip ağlamaya başlıyor kıyamıyorum 😊 sonra mecbur emziriyorum tekrar . Daha mı ısrarcı olmalıyım ki
Dennys İşitme testi yapılırken uyanmasın diye vermiştik hemen aldı philips avent düz uçlu olanı ama kesik uçlu emziklerde öğürüyor asla ağzında tutmuyor
Dilarayy Deletedmom99 hastaneden eve gelirken wee nin damaklı emziğini bi tuttu eve gelen kadar zor çekip emzirdim agzından ama şuan 1 aylık asla tutmuyo denemediğim emzik kalmadı 😟
Deletedmom99 Mom067 kesinlikle avent soft ultra air. 2li emzik. Biri yesil bulutlu digeri pembe agacli. Cogu bebek tutuyor bunu
Deletedmom99 [silindi] bibs bizde ise yaramadi cok buyuk geliyor ucu yuvarlak olunca emmeden agzinda durmuyo surekli emmesi gerekiyor