Mrs_Mert Elifsmomy Belki de başından beri o bölgeyi çok açıp bakmadığım için yapışmıştır bilemiyorum. Şimdilik açılmış gibi görünüyor takip edeceğim bakalım
Damlakuzey Benim yeğenim öyleydi doktor açmıştı direk eliyle baya can acıtıyor malesef ve anneler devamlı kontrol edip kapanma görür görmez zeytinyağ ile evde açmak zorunda yoksa kapanabiliyor çok geçmiş olsun
Mrs_Mert Damlakuzey Çocuk cerrahına gidersek onlar kontrol ederken bile açıyo ama benim şu an dokunmam doğru olmaz demişti doktor. Yani sanırım cerrah da öyle açıyodur belki bi aletle falan bilemiyorum ama bundan sonra sürekli kontrol altında tutucam bakalım devamlılık gösterecek mi canını acıtmaktan da korkuyorum
cankuzularim Deletedmom132 ya ben ilkkez duyuyorum bu olayı nasıl farkediliyor ben hiç bakmadım 🙄 yapışık mi değil mi diye 2 oğlum var ama kızım yeni oldu kimse de demedi ama kontrolü götürüyorum bisey olsa doktor götürdü herhalde demi bezini açıp bakıyorlar çünkü
Mrs_Mert cankuzularim Bizim sadece son gittiğimiz doktor açıp baktı o gördü zaten doktorunuz kontrol ediyorsa söylerdi diye düşünüyorum
cankuzularim Deletedmom132 ha yok biz de yok herhalde ya ne biliyim ay uyuyir kalkınca bir daha bakiyim🤦♀️ kafama takıldı
Aysekrmz Mrs_Mert yeğenim olmuştu doktor ablama yanlardan çek her bez aldığında yapışmasın demiş ayırdığınız için açılmış olabilir
Mrs_Mert Aysekrmz Sanırım onun etkisi oldu bi gün önce zaten ayrılmak üzereydi ertesi gün baktığımda tamamen açılmıştı
BabyMom35 Mrs_Mert estriol krem üretimden kaldırılmış diyorlar. Siz hangi şehirdesiniz ve kolaylıkla bulabildiniz mi kremi?
Mrs_Mert BabyMom35 Öyle bişey demediler biz eşimin memleketinde öğrendik ve oradan aldık Konya Akşehirden
Merveyavuzktm Komşumun kızı iki aylıkken ameliyat olmuştu bu durumdan kaynaklı ilerde çocuğu bile olamayabilir adet göremeyebilir demiş. Yarın arayıp detaylı öğrenir size yazarım.
Tatlininannesi Mrs_Mert bizim doktorumuz da hiç bakmadı. Ben yarın gündüz gözü kendim kontrol edeyim,bazen yeterince idrara çıkamadığını düşünüyorum sebebi bu olabilir anlattıklarınıza göre.Tam olarak neresine bakmam gerekiyor,tarif edebilirseniz çok sevinirim🙏🏻
annebusesi Mrs_Mert aynısı bizdede oldu bi ara geçti tekrar olunca çocuk cerrahına yolladı foktorumuz bir krem verdi birde acısı alınmış zeytinyağıda sürebilirsin sabah akşam dedi. Ama krem okadar yaktı ki bir kez sürebildim sadece. 15 gün fln zeytin yağı yaptım. O iyi geldi 1 ay sonra kontrol demişti ama malum virüsten dolayı bizde gidemedik. Arada sürüyorum zeytinyağını ama görünürde bir yapışıklık yok gibi
Mrs_Mert annebusesi Dediğiniz kremi bilmiyorum biz estriol kullandık ve ben bi gün kontrol ederken açıldığını gördüm umarım tekrarlamaz hâlâ kontrol ediyorum şimdilik bişey yok bakalım hiç duymadığımız şeyler yaşamaya başladık 🤷🏻♀️