Deletedmom132 Mrs_Mert olabilir cunku ben açılması icin krem kullanamdim her seferinde acin birde dustada orayi sampuanla yikamayin bez saysinda azalma oldumu
Mrs_Mert Deletedmom132 Bugüne kadar ekstra bi bakım yapmamıştım bez sayımız normal azalma olmadı dolu dolu bez değiştiriyorum
cankuzularim Deletedmom132 ya ben ilkkez duyuyorum bu olayı nasıl farkediliyor ben hiç bakmadım 🙄 yapışık mi değil mi diye 2 oğlum var ama kızım yeni oldu kimse de demedi ama kontrolü götürüyorum bisey olsa doktor götürdü herhalde demi bezini açıp bakıyorlar çünkü
Mrs_Mert Deletedmom132 Bu kapamayı gördükten sonra da takip ettim azalma olmadı ama doktor bazılarının toplu iğne başı kadar kalıyo sizin daha o kadar olmamış demişti
Minikbebe Mrs_Mert önceki doktorlar nasıl bakmaz onu anlamadım çocuk muayenesinde rutinde bez açılır tüm vücut bakılır
Mrs_Mert Minikbebe Biz gittiğimiz doktorları bu yüzden eledik hep. Kakasında mukus vardı buradan okudum internette araştırdım hep süt alerjisi yazıyordu. Bunları söylememe rağmen bezini açıp bakmadılar tahlil istemediler. Son gittiğimiz doktor baktı sadece 🤷🏻♀️
Melekler Mrs_Mert ben bunu çok duydum canm 2 tane kızım var hep bakarım vazelin yağ ile alttan üste doğru aç canm biraz canı Acırama mecbur dikkat et
Mrs_Mert Melekler Genelde kadınlarda temizlik önden arkaya doğru yapılır ama ben mi yanlış anladım. Dediğiniz gibi yaptığımda mikrop kapma olasılığı olmaz mı
Mrs_Mert 0503 çiş yaptığı yer arkadan öne doğru fermuar gibi kapanıyor yapışıyor yani iki parmağınızla açıp baktığınızda belli oluyo sonradan yapıştığı. Ben de ilk defa kızımda karşılaşıyorum
Melekler Mrs_Mert öyle evet canm ama bu kadın değil ki çocuk sonuçta güzelce kendi ellerini yıka onun özel bölgesi de yıka öylece masaj yap bastır biraz ama açılır
Elifsmomy Mrs_Mert canım benim kızım da da vardı. Çocuk cerrahı gördü oranın açılması gerektiğini yoksa idrar yolu enfeksiyonu olabileceğini söylemişti.bizde kabul ettik.islem yapıldı ve doktor altını açtığınızda sürekli vajinayı elinizde yanaklardan açıp kapayın dedi.yoksa tekrar kapanabilirmis.
Mrs_Mert Elifsmomy Belki de başından beri o bölgeyi çok açıp bakmadığım için yapışmıştır bilemiyorum. Şimdilik açılmış gibi görünüyor takip edeceğim bakalım
Damlakuzey Benim yeğenim öyleydi doktor açmıştı direk eliyle baya can acıtıyor malesef ve anneler devamlı kontrol edip kapanma görür görmez zeytinyağ ile evde açmak zorunda yoksa kapanabiliyor çok geçmiş olsun
Mrs_Mert Damlakuzey Çocuk cerrahına gidersek onlar kontrol ederken bile açıyo ama benim şu an dokunmam doğru olmaz demişti doktor. Yani sanırım cerrah da öyle açıyodur belki bi aletle falan bilemiyorum ama bundan sonra sürekli kontrol altında tutucam bakalım devamlılık gösterecek mi canını acıtmaktan da korkuyorum