Denizsever34 Esrayukselkosubazı marketlerde hala tanıtım paketleri var alıyoruz. Yumuşacık hiç sızdırma da yapmadı. Elimdeki prima care bezleri bitince gece de denemek istiyorum
Minammm Ftmnrazra canım elimde 90 tane 2 numara var 180 tane 3 numara var uygun satıyorum almak istermisin
Haylazbaby Nghnclk molfix kullanıyoruz. Evy baby de indirim varmış internetten sipariş verdik bu hafta gelecek
Bizal Nghnclk geceleri prima premium gündüz prima aktif kullanıyordum, artık gündüz canbebeye geçtim. 3ünden de memnunum. Molfix yeşil ve beyazı, sleepy, baby turco, paddlers hepsini denedim hepsi sızdırma yaptı memnun kalmadım.
Minammm Eslemmm38 canım elimde 90 adet 2 numara 180 adet 3 numara prima pampers var hepsini 150 ye satıyorum ihtiyacın varsa almak istermsn
Minammm Minigin-Annesi benim elimde 180 adet 3 numara prima pamprs var dahauyguna satıyorum almak istermisin 100 liraya satcam
ikibebeklibirannee Nghnclk sleepy, canbebe, bim, şok, baby turco deneyen biri olarak soyluyorum. Bimden çok memnundum buyuk numarasi 5 e kadar var ve bize kucuk gelneye baslaidgi icin yeni bez arayisindaydim. Evybaby harika 😍