hayatım boyunca girdiğim tüm ortamlarsa sevilen biri oldum. Beni tanıyan birine sorsanız benim için önce iyi kalpli der. Kötülük düşünmem, kötüşük yapmam, neşeliyimdir. Bu yüzden de insanlar bana çok güvenir ve çevrem geniştir. Ama bazı ortamlarda hep beni sırtımdan vuran insanlar oldu. Yumuşak kalpli biri olduğum icin bunları kaldıramayıp hep üzüldüm.Zaman içerisinde başıma gele gele, düşüne düşüne anladım. Onlar “iyi” olmamı sevmedi. Herkes tarafından sevilmemi sevmedi. Yoksa bende öyle kıskanılacak bir tip olduğumu düşünmüyorum. Bununki kanıtı olarak da, Yıllar sonra çevremden birinin itirafı oldu. bana kötülük yapan biri “kimse bu kadar iyi olamaz. Rol yapıyor. Yapmacık.“ diyormuş. Anladığım kadarıyla siz de iyi huylu birisiniz. Kötü huylu insanlar dünyada hala iyi huylu birilerinin yaşadığına inanmıyor. Size tavsiyem onun dilinden konuşun. Eşinizin yanında arayın sorun. Ama en önemli anında yanında olmayın. Bu size kendinizi insan olarak kötü hissedecek ama en azından size yapılanlara karşı içinize su serpecek. İyi akşamlar.