Esmaselma resmen benim eltimi anlatmışsın aynisi vallahi ben evleeneli 1bucuk sene oldu ilk evlendigim sıralar kaynım hep bize gelirdi beni çok sever eltimde kaynım geldiği için mecburen gelir benden kıskanır çünkü onu her akşam yemeğinde bizdelerdi haftanın 4 5 günü kaynım yemeklerini çok sever her akşam arar akşama şunu yaparmisin vs eltim bu durumdan çok rahatsız olur bende olsam bende olurum ama kaynım ondan bisey istedigimde isteyerek yapmaz hiç ben hamile kaldigimda sen nasıl hamile kaldin ben çocuk yapmayı planliyordum vs dedi bende seni tutanmi var dedim bozuldu hamileliğimi hiç sindiremedi 9 ay boyunca doğum yaptım 10 15 dk kaldı gitti Eve geldim ne bi yemek ne bi çay hep benden bekledi evleneli beri evine taş catlasın 10 kere anca gitmisimdir onuda hep kaynim çağırmıştır ve benim eşim asla muhattap olmaz o konuda benim tarafımdadır hiç bi zaman bana baskı yapmadı çünkü oda biliyor ne mal olduğunu kısacası canım takma kafana eşine de uygun bi dille anlatmaya çalış sen benim yerime koy kendini de bakalım allah kolaylık versin