Başlıkta da belirttiğim gibi haklı haksız aramak için açmıyorum bu başlığı ama kalp kırıklığımı da birilerine anlatmazsam rahat edemeyeceğim. Çok başlık gördüm eltilerle ilgili bir gün bende yazıp yazmayacağımı çok merak eder dururdum ama yazmazdım hiç. Bugüne kısmetmiş. 3 yıllık evliyim. 19 aylık bir kızım var ve 8 aylıkta hamileyim. Eşimle çok çok mutluyuz.Allah’a şükür bugüne kadar tek büyük kavgamız dahi olmadı. Her konuyu veya sorunu konuşarak aşmaya çalıştık ve aştıkta ama gel gelelim ki eltimle ilgili olan sorunların altından kalkamıyoruz ve dönüp bakıyorum ki biz sadece ve daima hep eltim yüzünden tartışır olmuşuz 3 senedir. Eltim hep ilgi bekleyen,pohpohlanmak isteyen,konuşmayı,gezmeyi,çevre edinmeyi falan seven bir insan. Tüm dünyayla merhabası nasılsınızı vardır yani kimseyede lafını çekinmeden söyleyende bir insan ama gel gelelim ki bir tek benimle muhabbet kurmaz nasıl olduğumu sormaz merak etmez aramaz gelmez gitmez. Bu benim için asla dert değil umrumda da değil aksine çok daha rahatım böyle çünkü kendi halinde bir insanım. Fakat eşim sürekli onu arıyayım sorayım kapısına gideyim çocuklarına hediyeler alayım peşinden ayrılmayayım ister.Evlendim. 1 gün sonra babamın mide kanserini olduğunu öğrendim. Asla beni arayıpta baban nasıl diye bir kez bile sormadı.6 aylık hamileydim babamı toprağa koydum. Sadece cenaze günü annemlerin evinde gördüm o kadar. Sonrasında hiç bir şekilde gelmedi evime. 3 ay sonra doğum yaptım 40 gün yataktan kalkamadım çok acı çektim. Kızımı emziremedim misafirim gelenim gidenim hiç bitmedi. Bu dönemde annem bel fıtığına yakalandı koşturmaktan. Bu dönemde yine yoktu evimde bir kap yemek getirmesini nasılsın diye sormasını geçtim geldiği 2 3 akşamda da çayını ayağına bekledi benden.Neyse şimdi yine hamileyim ve allah nasip ederse kısa zaman sonra kızımı kucağıma alacağım. Yine bu kız nasıl acaba. Küçük birde bebeği var karnı burnunda ne yiyo ne içiyo öldü mü kaldı mı diye arayıp sorma yine olmadı. Az önce eşim çocuklarla kızım konuşsun diye görüntülü aradı ve eltimde konuşmaya dahil oldu kızımı özlediğini söyledi falan eşimde arkadan bana baskı yapıyo sorsana nasıl olduğunu slm versene diyip beni dürtüp durdu. Bende hiç sesimi çıkarmadım sormadım etmedim. Telefonu kapattıktan sonra yanıma gelip neden konuşmuyosun diye sordu yine onun yüzünden eşimin suratı asıldı bana karşı. Bende tekrar tekrar söyledim içimden geçenleri. Bana dönüp "ikinizde aynı b..ksunuz"dedi. Çok kırıldım. Çok üzüldüm hiç beklemiyordum böyle bi lafı. Normalde Eşim çok saygılı biridir asla beni bile isteye kırmaz. Çok sever sayar beni el üstünde tutar tabiri caizse ama söz konusu eltim olunca sözleride davranışları da çok değişiyo. Ona karşı kul köle olmamı bekliyo benden. Asla saygısız biri değilimdir asla kimseyi bile isteye incitmem kırmam. Çok sevilirim eşimin ailesi tarafından. Annem babam olsun çok iyi geçiniriz. Kızları gibi görürler beni. Kendi halinde sessiz sakin bir insanım. Çok konuşan bi insan zaten değilim. Bana değer veren insanı asla değersiz görmem. Değer vermeyen insanı bile önemserim gülerim konuşurum. Eltime karşıda öyleyim. Saygısızlık asla etmem. 3 yaş büyük benden. 2 eltiyiz zaten başka kardeşte yok. Yani uzun lafın kısası ben artık eşimle bu konuda tartışmak istemiyorum. Soğuk olmak istemiyorum. Bunu onada söylüyorum ama her defasında tekrarlanıyo bu konu. Ne yaparsam huzurum kaçmaz sizce?