GokturkAlp Ama onca ihtiyacı olan insan var. Eşin asker, babanın bagkurundan faydalanıyorsun. Yani evine aş girmeyen binlerce kişi fakir fukura varken, sen neden sosyal yardım alasın ki?? İhtiyacı olanın hakkına girmek değil mi bu?
Deletedmom819 ATC ondan mı nikah yapamamış yorumları okumuyorum🤔 ay ben açıklamamı yaptım paranızmı yok yorumum yanlış anlaşıldığı için 😃gerisi beni ilgilendirmiiirrr
Kuzeykutbu01 Nureylul senin haberin yok galiba cnm açık kapı olayı yalan haber . Yanlış yönlendirme olmasın !
babyfaceee Nureylul hala açık kapı herkese para veriyo diyosunuz yanlış bilgi. Bakan açıklama yaptı yok öyle birşey
SedaMeyra Aras0104-m sosyal yardimdan kastınız cocuk parasi ise cocugunuzun kimligi varsa alabilirsiniz
Nureylul SedaMeyra çocuk bilgileri talep ediyor yakın arkadaşım başvuru yaptı çocuk yoksa zaten başvuru yapılmıyor
Deletedmom54 Deletedmom56 tam seni düzeltmeye gelmiştim gene olmadı üf başka posta gidiyorum 🙄 (posta gidiyorum derken yanlış anlaşılmak istemem ) 😔
Deletedmom56 Deletedmom54 canım kendim yine kimse düzeltemedi seni💋Aha da yanlış anladım hadi bakalım 😂😂