Deletedmom99 Canan66 tabii ki babasi kabul ederse baba hanesine yaziliyor. Babasi kabul etmeyen bebekleri anne nufusuna alip dede adi baba adi olarak yaziliyor. Babasi belli olmayan cocuklarin da annesi de kabul etmiyorsa baba adina Kaya veya Abdullah yaziliyor 🙃
Deletedmom56 Canan66 veriliyormuş bende bilmiyordum. Önceden nikah olmayınca kimlikte vermiyorlarmış zaman değişmiş ben eskide kalmışım🙈
Deletedmom819 Deletedmom99 yok yok hayır o anlamda yazmadım ben, daha doğrusu böyle açıklayıcı yazmadığım için yorum biraz ağır geldi 😀
Nureylul Aras0104-m hayır gerekmiyor canım e devletten sed yaz ordan başvuru yapabilirsin bir yardım daha var gene e devletten motora açık kapı yaz ordan da yapabilirsin 500 tl veriyor 100 tl çocuk için herkese verilen bir yardım benim hakkım helal olsun çocuğun var kimse kimsenin ne çektiğini bilmez konuşurlar bu senin hayatın az göz gezdirdim de insanlar gerçekten çok kötü ler
Kuzeykutbu01 Nureylul senin haberin yok galiba cnm açık kapı olayı yalan haber . Yanlış yönlendirme olmasın !
babyfaceee Nureylul hala açık kapı herkese para veriyo diyosunuz yanlış bilgi. Bakan açıklama yaptı yok öyle birşey
Muhammedtrn Nureylul bu bilgi yanlış. Bakanlıkta açıklama yaptı böyle bir uygulama yok. Yanlış yönlendirmeyin lütfen.
GokturkAlp Ama onca ihtiyacı olan insan var. Eşin asker, babanın bagkurundan faydalanıyorsun. Yani evine aş girmeyen binlerce kişi fakir fukura varken, sen neden sosyal yardım alasın ki?? İhtiyacı olanın hakkına girmek değil mi bu?
Deletedmom819 ATC ondan mı nikah yapamamış yorumları okumuyorum🤔 ay ben açıklamamı yaptım paranızmı yok yorumum yanlış anlaşıldığı için 😃gerisi beni ilgilendirmiiirrr