Arasannesi sarılığı olmayan bebek diyorsun bak ne güzel kendi kendine uyana biliyor ama sarılığı olan yada doğum ağırlığı düşük olan daha güçsüz olan bebekler uyanamıyor kan şekeri düşüyor her çocuk farklıdır ben bunu yaptim sende öyle yap demek yanlış belli kabul görmüş bilgiler vardır bunlardan biride 1 aylık olana kadar 1 bebek 24 saatte 10 12 defa beslenmelidir buda demek oluyorki en fazla 3 buçuk saat uyuya bilir… ikinci olarakta yeni doğum yapmış bir anneye bak uyandirsan sürekli uyanır düzeni olmaz gibi şeyler söylemek ne kadar doğru anneyi korkutmak ne kadar doğru şimdi o anne seni dinleyip uyandirmasa 5 saat uyusa çocuk kan şekeri düşüp sarılık olsa sen vebale girmiş olmuyormusun… uzmanlar bile uyku eğitimi 4.aydan sonra verilir ilk 3 aylık dönem bebekte hamilelikteki tirimestir lerin devamıdır 4. Tirimestir dir diyor lütfen ben şöyle yaptim sen onu yapmazsan başına bunlar gelir yapmayan arkadaşlarım bin pişman gibi şeyler söylemek yerine doğru bilgiler verin yeni dogan bebek günde 10 12 defa beslenmelidir nokta.