Aybersa Edacln35 Merhaba ziraat e basvuru yaparken telefon numarasini nasil yazacagiz acaba, en az 7 hane diye uyari veriyor surekli😏
Zkolip Edacln35 kaç günde yanıt geldi canımmm ne zaman başvuru yapmıştın Halkbank’ta da 10000 mi kredı
tugraninannesi0105 Bir şey soracağım benim adıma Evkur Siri ne gibi yerlere borcum edemediğim için icralık dosyalarım var Zaten onları ödeyip borcumu bir hafta toplamak için istedim sizce verirler mi lütfen Düşüncesi olan herkescevaplasın merak ediyorum
Gzdzeynep tugraninannesi0105 icra dosyası olanlara kredi çıkmıyor onların tahsil olarak kapatılması lazım kredinin onaylanabilmesi için
Gzdzeynep Edacln35 benim eşim de halkbankasına başvuru yaptı kredi işleminiz için şubeye gelmeniz için randevu bildireceğiz diye mesaj atmışlar
tugraninannesi0105 tugraninannesi0105 adına kredi kredi kartı olana çıkıyor mu acaba bide sadece öğrenci olana çokıyor mu
Gzdzeynep tugraninannesi0105 şöyle söyliyim kartınız vardır ve gecikme yapmamışsınızdır o zaman kredi çıkar ama gecikmede yapılandırmada olan kartınız varsa ve icra dosyası açık ya da takipsiz gözüken kimseye kredi çıkmıyor.
Ahsen25 Gzdzeynep Bizde bekliyoruz herkese cukmis biz odemelerde icralik olmadik ama neden msj gelmiyor
nazo58 Edacln35 biz de vakıfa başvurduk olumlu ya da olumsuz size bilgilendirme msji gelecektir diye msj geldi bize sadece.. ne zaman başvurmuştunuz ne zaman geldi can cnm
Edacln35 nazo58 1 nisanda basvurdum bir hafta sonra limit girinz dedi gırdım ıkı gun sonrada hatalı bilgi verdgnz için değerlendrlmemstr tekrr grın bılgılerı dedi girdım dha cvp gelmedı