Asel58 Edacln35 aradım müşteri hiz.ypgunluk var dediler ve internet bankaciligi hesabim var değerlendirme aşamasında şuanda ordan görüyorum
Duce28 Edacln35 Sadece 1 Aileden bir kişi başvurabiliyor . Ayrıca sadece 1 bankadan alabiliyor . Diğer bankalara başvurunuz puanınızı olumsuz yönde etkiler . Bilginiz olsun .
Edacln35 Duce28 biliyorum eşimn üstünde kredi olduğu için bende başvurdum üç bankaya başvurdum valla bilmiyordum
Yavuzuannesi2012 Edacln35 ben mesaj kutusuna hiç bakmam vakıfta krrdi kartım olduğu için sürekli saçma sapan mesajlar geliyor diye. Siz söyledikten sonra baktım bana da geldi 😀😀 5bin 7500 10 bün diye seçenekler vardı. Acaba ne zaman sonuçlanır ki 🤔
Edacln35 Yavuzuannesi2012 bilmiyorumki olumlu olur inşallah eşimde başvurdu ona böyle msj gelmedi aynı gün başvurmuştuk
OzEnAr eşime geldi mi bilmiyorum şuan çalışıyor bakamadı heralde mesaj geldiyse olumlu mu oluyor anlamadım bu kredi herkese verilmeyecek miydi :)
Edacln35 OzEnAr herkese verilcek diyolr ama blmıyorm 5000 altında olan maaşı bde kredisi olmayanlara sanırım
Duce28 Edacln35 3 bankadan bir tanesi veriyor krediyi ve şuan farkli banka olarak değilde birleştiler o yüzden başvurular ortak dilerim ihtiyaci olan herkese cıkar . 🌸
Nubu364677 Edacln35 peki nereden bildirim aldınız bizde ihtiyaç alacagız da bir yetkili mi ulaştı size