Annesininpogacayanagi Mom0870 aynı bende öyleyim suan. 😂 ayagımdan Bıraksam uyanırmı acaba diye korku icerisindeyim. Resmen gerilim filmi çeliyorum evde.🤨
Mom0870 Annesininpogacayanagi sorma benimki omuzda uyuyor bi de yatağına koyuyorum 10-15 dakikada uyanıyor kucakta uyusa sabaha kadar uyur ama 😀🤦🏻♀️
Caglamarail Annesininpogacayanagi kızım 5 aylık. 3 defa sallayıp bıraktım 4.de zor daldı 😀 şimdi de bnm uykum kaçmaz inş 🤣
Alazcns Annesininpogacayanagi Oğlumu yeni uyuttum ancak ben uykuya çok zor geçiş yapıyorum uyuyamadan uyanıyor o yüzden bekliyorum 🤷♀️
Annesininpogacayanagi Mom0870 ay cok zor omuzda ya. Geçen benmki uyudu öyle kolum koptu uyancak az daha kalsın diye 🥴
Mom0870 Annesininpogacayanagi zor valla ama sallamaya alışsın bari dedim sallarken gülüyor hiç uyumaya niyetlenmiyor. Ana kucağı aldım otomatik sallanan 5 dakikada sıkılıyor. İlla kucak ve zıplayarak yürünecek koridorda ordan oraya 😀
Eymn27 Annesininpogacayanagi bu gün oğlum erken uyudu 00.00 da ve ben sevinçten uyuyamıyorum post lari geziyorum 😂😂
Annesininpogacayanagi Mom0870 bebek arabası varsa onu da bi deneseydin😂 ileri geri yapa yapa uyuyolsr genelde 😏
SeymaninMasali Annesininpogacayanagi babamla kizim oynuyor bnde onlari izliyorum kizim uyutmuyor esim iste 😭😭😭 gecesi gunduz gunduzu gece olmus resmen