Annesininpogacayanagi karabiberim-z yapmak istediğin kulanıcı adınıda belirttiysen yarım saatte oluyor sanırm
karabiberim-z Annesininpogacayanagi evet hem simdikini hemde istedigimi belirrtim teşekkür ederim yardimin icin 🥰
karabiberim-z Annesininpogacayanagi birsey daha sormak istiyorum ilk actigim yada yorum yaptigim postlari goremiyorum baska yeremi kayit oluyor anlamdim
birkizbirerkekannesii Annesininpogacayanagi tam camın altında bi köpek havlıyo 3 kere uyandı kızım şimdi yne emziriyorum tükendim😭😭😭
aselnur34 Annesininpogacayanagi ben uyutalı çok oldu bende uykum yok diyordum koltukta uyuya kalmışım kayınvalidem uyandırdı hadi annem yatağına git uyu diye yatağıma geldim şimdi ama postlar a bakim dedim 😂😘
tosuncukannesi Annesininpogacayanagi vallahi 13 aydan beri ilk defa alkol alıyorum çok ihtiyacım varmış 🙈 kıskanma ya sizde yaparsınız 🥰
Azizeguney Annesininpogacayanagi biz hiç sorun yaşamıyoruz şuan ama bu yaşamayacağız anlamına gelmiyor diş çıkma dönemi ne yapacağım bilmiyorum
Asrauf Annesininpogacayanagi çoçuk sallıyok napak 3 vardiyalı çalışan işçi gibi hissediyorum HARCANIYORUM EVDE 🤗