Annesininpogacayanagi Şuan ayakta uyuyorum. Bebek ayagımda ben koltukta birinin postunu okurken uyuyakalmışım resmen. Kafamın düşmesine gözümü açtım ve bunu yazarken de kendime acıdım şuan. Ah canım kendim kalp sana. 💖 Siz napıyosunuz suan. 💤
Deletedmom138 Annesininpogacayanagi öyle oturdum valla canım sıkılıyor postları geziyorum instagramda da bişey yok artık bu saate😂😂
Kbrayaman Annesininpogacayanagi oğlumu zorla uyuttum uyuklaya uyuklaya o uyudu bu seferde benim uykum kaçtı forumu altüst ediyorum😄🤷🏻♀️
EP- Annesininpogacayanagi lavaboya gitmiştim bebeğimi uyutup geldim ki uyanmış eşim almış konuşturuyor gözler tabi cin gibi bebişin sabahı sabah edicem 🥺
Annesininpogacayanagi Deletedmom138 postları gezerken sanki stalk yapıyormuş havasına benm gibi sende giriyormusun🤓🤓
Annesininpogacayanagi Kbrayaman aksi gibi uyusun bende uyucam diyorum gunduzleride öyle. Uyuyor ya ben uyuyamıyorum yada tam az yatım diyorum uyanıyor. 😏😏
Annesininpogacayanagi Aslancikk ohh gazmanlar ömrümüz gaz cıkarmakla geçiyor anam bide hiç bitmiyor bi agızdan bi popodan nasıl biriktiriyolarsa 🤓
Annesininpogacayanagi EP- üff benmkide öyle uyandığı zaman alma kucagına geri uyuyo diyorum dinlemiyor. Resmen uykusunu açıyor bebeğin. Ona güvenip tuvalete bile gidemiyomm😬
Azizeguney Annesininpogacayanagi bende bebeğim 3 aylık olana kadar öyleydim o pozisyonda uyuyup uyanırdım :/
Annesininpogacayanagi Azizeguney bizimkinin 3 aylık olana kadar masallahı vardı. Gerçi suandada öyle çok şükür bütün gece uyuyorda. Tek sorun gece uykusuna geçiş zamanı dalamıyor bi türlü.
Azizeguney Annesininpogacayanagi biz hiç sorun yaşamıyoruz şuan ama bu yaşamayacağız anlamına gelmiyor diş çıkma dönemi ne yapacağım bilmiyorum
tosuncukannesi Annesininpogacayanagi oğlum 10 buçukta uyudu kaynım eşim ben kırmızı şarap keyfi yapıyoruz 🥰
Annesininpogacayanagi tosuncukannesi ohhh keyif sizde vay anasını sayın seyircler ya 😏 kıskandım farkettin mi? 🤨
tosuncukannesi Annesininpogacayanagi vallahi 13 aydan beri ilk defa alkol alıyorum çok ihtiyacım varmış 🙈 kıskanma ya sizde yaparsınız 🥰
Annesininpogacayanagi Begonia4 yok genelde öğleyle ikindi arasında yaptırıyorum. Cunku gunduz uyku sıkıntımız var gece yok cok sukur.
karabiberim-z Annesininpogacayanagi daha önceki açtığımız postlari silebiliyor muyuz onu bulmaya çalışıyorum 😊
Mom0870 Annesininpogacayanagi bebeğim uyudu ama 2-3 kez uyandı tetikteyim. Bekliyorum eğer 10 dakika felan uyanmazsa bende uykuya teslim olacağım 😀
Annesininpogacayanagi Mom0870 aynı bende öyleyim suan. 😂 ayagımdan Bıraksam uyanırmı acaba diye korku icerisindeyim. Resmen gerilim filmi çeliyorum evde.🤨