Mommyisgirl Benimde bebeğim 7 aylık, inanılmaz saçlarım dökülüyor😣eğer iyi gelen bir şampuan bakım ürünü bulduysanız lütfen yazın🙏🏼🙏🏼
Tu-ba1091 Bebeğim dört aylık öyle bir dökülüyor ki sanki duşta kafamı saçımı başımı yoluyorlar tutam tutam dökülüyor ve önlerim açıldı resmen kel olmaya adaylığımı koydum . Çözümü nedir bilmiyorum ama folik asit içmeye tekrar başlamayı düşünüyorum.
ElifkonunAnnesi Glll44 ben de karantina olayları gelmeden önce kestirdim çok dökülüyor diye, ama hiçbir işe yaramadı kestirdiğimle kaldım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😒 hala deli gibi dökülüyor bebeğin her yeri saçım 😔 çaresi çözümü varsa bilen, şurda bekliyim ben de 😅
bsr31 Denizsever34 instegram’da satilan keratin sütü var ben ondan kullandim eskisine nazaran daha az dökülüyor
Esila_300719 Denizsever34 benimde ne olcak böyle saçım azaldı her yer saç hep toplu ne düzleştirici ne maşa yapıyorum korkudan bi çaresi vardır inşallah 😔🤷♀️
Tu-ba1091 Denizsever34 ya normal de hastaneler açık olsa gidip kan verip vitamin almak gerek ama benimki en azından deneme yanılma yöntemi olcak :) yoksa gerçekten kel kalıcam
Almilaninannesi Benimde aynı problemim var bugün hatta kuzenimle lafını ediyoduk doktoru ona tablet ve şampuan yazmış dökülmesi durmuş hatta gürleşmeye başlamış. Tabletin adı Kerozan, şampuan; Uvela. Bende hepsiburada dan sipariş verdim bakalım
Tu-ba1091 Almilaninannesi merhaba bunu kan sonuçlarına göre mi yazmış yoksa sadece yazmış mı bende şampuana baktım olumlu yorumlar var
Saksak Almilaninannesi Yorumlar olumlu canım benim de avuç avuç dökülen saçlarıma bi çözüm ariyodum kuzeniniz kullandi mi peki biliyo musunuz
Denizsever34 Tu-ba1091 kelliği geçtim her yerde kendi saçımı görmekten bıktım. Korkuyorum en son yemeklerden de çıkacak diye 🤦🏻♀️
Almilaninannesi Saksak evet canim dedigim gibi kullanmis dokulmesi durmus gurlesmeye baslamis bende gelince kullancam bakalim. Bu arada sak soyadin mi yoksa 🤗 benim kizlik soyadim Sak da gorunce heycanlandim birden 😂
Saksak Almilaninannesi Ben de alayım bari fiyatları makul en azından denerim ne kaybederim ki daha fazla avuç avuç gidiyo zaten saçlar 😣 yok canım soyadım değil eşim oğlum ve benim baş harflerimiz 😊