Songultugra Aysima2020 canım geldi cloud rengini almıstım çok güzel soft ve çok hafif kücük bişey bnmkı tuttu sayılır arada agzından çıkıyo ama bilmiyorum bakalım nasıl olacak
Aysima2020 Annesininbalkizi evet bakkal emziği bulamam heralde oyuzden en yakın bibs vardı bakıyorum bebeler de tutuyomş bide onu deniyelim dedik tabi her bebek farklı bizimki gbi hiç tutmayınca tutmuyor
Aysima2020 Musab34 ya inanın yüzde 99 tutuyolarmş diye aldm Philips serisini ama bizim minişler yüzde 1i kısmındakilr 😂
Aysima2020 Gamzelii1 memeden ceker cekmz veriyorm zaten öle ama emiyo emiyo tatlı şeysi gidince diliyle pırtt diye itiyo 😂
Aysima2020 2prematureannesi zaten benden kurtuluş yok illaki birini tutturcam 😂 aslında dahada fazla emzik de almak istemiyorum dünyanın parasını verdm pahalılarda hep 2li düşün 🙄 sonra diyom şunuda deniyim fln
2prematureannesi Aysima2020 zaten o yüzden anneler emzik koleksiyonu yapıyorlar ☺️ artık inatla denersin emzikler gerçekten çok pahalı 😊
Aysima2020 Tumes şuan yatıyo kalksın emzirim uykuya dalınca tekrar vercem bakalım blki şeytanın bacağını kırarız 😂
Aysima2020 sebnemrah ne güzel bnmkide alsında tek gece alsın 😂 gündüz uykusu idare eder yine ama gece kendi kendine cok ses cıkarıyo müdahele etmezsem uyanıyor fln cç😂
Aysima2020 Eeebr tamam canısı deniyek bakalım bide onu deniyek sonra annem onu almadı yoksa tutcaktm demesin kalbi kalmasın 😏😉
Aysima2020 zeynepduru34 avent air tutmayınca softda tutmaz diye almadım yakınlar diye cnm soft dhami yumuşak acaba
zeynepduru34 Aysima2020 aynen daha hafif aire göre ilk başta midesi bulanıyo gibi oluyo ama sonra alıştı
Aysima2020 Nurkara21 demedim ama öğürüyor tekrar uyanıp meme istiyo dertsiz başıma dert alıyorm böylelikle senmisin beni uyandıran hesabı 😂
Minnos_31 Aysima2020 dedigin gibi aventten kaucuktan bakkal emzigine kadar herseyi denedim 8.5 aylik almadimi almiyor sukur beni emzik niyetine kullanmiyor ama bu ara uyku ve acikinca parmak emiyor o yuzden bende ne yapsam diye dusunuyorum
Aysima2020 Minnos_31 8bucuk aylık oluncaya kadarmı denedin cnm artk almz sanırm bni emzik gbi kullanıyor işte öle yapmasa bnde böle deli gibi zorlamam😂