Songultugra Aysima2020 bebedor almadı wee bayb almadı Philips avent air alıyo ama kaygan mı geliyo sertmı geliyo fazla tutmadan geri bırakıyor bende çok yoruldum wcye gidemiyorum inan yemek yemek uyumak wc bunlar zor gelmeye başladı bende dün bibs sipariş verdim yarın elimde olur buyuk ihtimal inşallah onu tutar arkadaımını kızı aldı tuttu oda
Annesininbalkizi Aysima2020 tutmayınca tutmuyor sanırım, yada çok dirayetli olmak mı lazm bilemedm. Benm kızımda kaç emzik değiştirdik tutmadı, bende çok üstelemedm artık. Bakkal emziği diyorlar anne memesine yakınmş
Aysima2020 Annesininbalkizi evet bakkal emziği bulamam heralde oyuzden en yakın bibs vardı bakıyorum bebeler de tutuyomş bide onu deniyelim dedik tabi her bebek farklı bizimki gbi hiç tutmayınca tutmuyor
Musab34 Aysima2020 benim 3 ay 12 gunluk oglum maalesef bende cok denedim soylediginiz emzikleri felan ama yok tutmadi ara da avet soft vermeye calisiyorum ama asiri midesini bulandiriyorr
Aysima2020 Musab34 ya inanın yüzde 99 tutuyolarmş diye aldm Philips serisini ama bizim minişler yüzde 1i kısmındakilr 😂
Aysima2020 Gamzelii1 memeden ceker cekmz veriyorm zaten öle ama emiyo emiyo tatlı şeysi gidince diliyle pırtt diye itiyo 😂
2prematureannesi Aysima2020 o atıyorsa sen inatla ver bı sure sonra mecbur kabul edip emmeye baslicak emzigi emmeye
Aysima2020 2prematureannesi zaten benden kurtuluş yok illaki birini tutturcam 😂 aslında dahada fazla emzik de almak istemiyorum dünyanın parasını verdm pahalılarda hep 2li düşün 🙄 sonra diyom şunuda deniyim fln
Tumes Aysima2020 emzik bir kurtuluş bn dohar dogamz verdim aldi..arkadaşım.6 aya geldi yeni yeni verdi oda alıyor ozellille geceleri gunduz almıyor . Gece.vermeyi dene tok olduğunu biliyirsan
Aysima2020 Tumes şuan yatıyo kalksın emzirim uykuya dalınca tekrar vercem bakalım blki şeytanın bacağını kırarız 😂
sebnemrah Aysima2020 Benimki de hiç sevmezdi sadece uyurken alıyor arabada giderken verdim öyle uyuttum hala sadece uyurken alıyor 🤓😃 nuk kauçuk emzikten başka emzikte almıyor
Aysima2020 sebnemrah ne güzel bnmkide alsında tek gece alsın 😂 gündüz uykusu idare eder yine ama gece kendi kendine cok ses cıkarıyo müdahele etmezsem uyanıyor fln cç😂
Zeyneppppp Aysima2020 bizde avent aldjk tutmadı suan babyme veriyorum kullanıyor onu . Bide daha küçük oldugu için tutamıyor da olablir. Bizde destekleyip veriyoruz o şeklde emiyor
gvnkbr Aysima2020 bende çok emzik almıştım doğum sonrası kendime gelene kadar poşetten ebe ablamiz vermiş tuta tuta damaklı wee tuttu oysa o en ucuzuydu 😀
AlmilaDoga Aysima2020 aynısını yaşadım çok hevesim vardım nuk wee ….vs bibs i de denedim aynısını yaşadık onda da 🤷🏻♀️ Umarım seninki tutar sanırım çok heves ettim diye almadı🥺
Eeebr Eve gelir gelmez verdim ben. Mamajoyu çok kolay tuttu. Anne memesine alışınca da bips i vermeye başladım. Uyuyana kadar emiyor sonra fırlatıyor mamajo denemeni tavsiye ederim
Aysima2020 Eeebr tamam canısı deniyek bakalım bide onu deniyek sonra annem onu almadı yoksa tutcaktm demesin kalbi kalmasın 😏😉
zeynepduru34 Aysima2020 denemediğim emzik kalmadı 6 aylıkken tutmaya başladı şuan 7.5 aylığız☺️ philips avent soft olanını tuttu
Aysima2020 zeynepduru34 avent air tutmayınca softda tutmaz diye almadım yakınlar diye cnm soft dhami yumuşak acaba
Nurkara21 Aysima2020 valla bende öyle diyodum 3 aylık bebeğim sürekli denedim şimdi uyku geçişlerinde veriyorum sanki tuttuyo gibi ama fazla umutlanmakta istemiyorum 😂sizinki küçük öyle bi deneyin isterseniz
Aysima2020 Nurkara21 demedim ama öğürüyor tekrar uyanıp meme istiyo dertsiz başıma dert alıyorm böylelikle senmisin beni uyandıran hesabı 😂