Bebekanneee benim kayınvalidem de aynı böyleydi hala da bazen ufak tefek söylemleri var bitti denemez ama ben her söylediğinde sert bi uslüpla uyardım mesela İlk ay annem ve kayınvalidem geldi snra gittiler oglum nasıl iyi bakabiliyomusn tek başınsn ya demişti kinayeli ama surattan belli bende siz varkende ben tek bakıyodum hem bnm oglum hertürli bakarm kmseye ihtiyacm yok dedim sustu mesela zayıflams oglum o niye öyle oldu dedi yine sert bi dille karslk verdm ve en son oglumla konuşuyo severken sen bi emmeyi bırak annen görür alıcam seni gibi bi laf etti bnde duydum aklında neleer kuruyosun bilmiyorm ama öyle bi düşünceye kapıldysan veya oğlunla konuşup arkamdan iş çevirmye kalkarsnz degil yanına almak yüzünü bile göremezsn oglum konusunda hassasım lafın nereye gidecegni bilmeden konuşma dedm agır oluyo belki ama inan o an lohusalktan mıdır yada gercektn çileden cıkardıgı için mi bilmlyorm susamadm hatta smdi yazarken bile dellendm bi keresinde de tatile gtmiştk yanlarına bir hfta kaldk gelirken agladı bnde aglama anne yine gelrz dedm dayımda aynen gelirler üzme kendni dedi bana baktı ve sert bi şeklde canımı alıyo bnden canımı dedi yani kızılmıcak şeyler yapmyolar bazen hak ediyolar onun canı da bnm neyim acaba boşver söyledkleri bi kulagndan girsin digerinden cksn görümcende kıskanıyo belli onun ki hastalk olmuş hatta naparsa yapsn taklitler aslını yaşatır