Sende kendimi kaynananda kaynanami gördüm çok şükür ki görümcem yok ama görümce kılıklı kaynim var 😏 hamileliğim o kadar zor gecti ki hicbi sekilde yanimda olmadialr annem mde kaldim dogum yapacam temizligimi annem ve ablam yapti dogurdum torunumda torunum gelde kafasını duvara sürüp kıvılcım çıkartma. Bide milletin yaninda benbu cocugu sevmicektim bu kadar tatlı bi duygu olacagini sanmıyodum diye. Sana yine iyi benim kaynatamda evinde kalabileceginimi düşünüyorsun senin yerin bizim yanimiz diyo bana duyururcasina yetmedi kaynanama bu cocuga sen bakacaksin bu kendi gibi hazir yedirir dedi . Bebegimi ben haric yoldan gecen herkese benzettiler defalarca kizdim bagirdim bozdum alınmakta alinmiyolar yüzsüzler. Hee icraata gelince söylediklerinin hangisini yapabilirler hicbirini yemez yani. Esimde benim arkamda he olmasada onunda icabina bakarim hangi devirde yasiyoruz ben o cocugu yapana kadar canim cikti lafta degil gercekten cikti 9 ay hastanelerde serumlarla gecti bir kere arayip nasilsin diyilmedi maddi manevi destek olunmadi smdi torun aşkını öyle uzaktan yaşarlar. Hic yüz verme tersle gitsin büyük diyede kimsenin kolesi degiliz herkes haddini bilsin. Su lohusalik donemimde nasil sinirlendirdiyseler destan yazdim resmen 😂