Gorursensoyle Furkansmomy çukur, bir zamanlar çukurova, erkenci kuş ama bunları hep ertesi günler gündüz netten izliyorum😂
Nrcnmrcn Salı - Kadın perşembe - çukurova , çarpışma cuma -istanbullu gelin, şahin tepesi cumartesi - erkenci kuş pazar ağlama anne , bir litre gözyaşı. Genelde hafta içi gündüz tekrarlarına bakıyorum net üzerinden 😊
Reckless Furkansmomy türk dizilerinden ufak tefek cinayetler var ama bitiyor😑 Kızım var cuma günleri oda güzel 😁
Ogulveannesi Furkansmomy babY tv 🙊genelde kızım,bir litre gözyaşı,Master Chef,yemekteyiz,bazı geceler eski diziler oluyor çok severim eski dizileri Zerda başladı onu izliyorum 😊
Furkansmomy Ufak tefek cinayetler saçmaladı ama bitmese keşke..bu ara kadın dizisi iyi sardı ama eski hallerimi özledim ah ah çayı yapardım rahat rahat uyuyana kadar iZlerdik eşimle bide yataga gecince film açar izlerdik şimdi nerdee😂
Joipt Furkansmomy tv izlemiyorum artık izlemedikçe de saçma geliyor varlığı. Ama denk gelirsem tlc de aşırı kilolular ile temizlik hastalarını seviyorum.Eskiden de Orange is the new black,game of thrones falan izlerdim internetten.
Seda0202 Furkansmomy pazartesi : çukur Salı: eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Çarşamba: jet sosyete Perşembe: Avlu Cuma : arka sokaklar Cumartesi : boş Pazar : boş 😂😂