Furkansmomy Maksat sohbet 🙆🙆 Ben yazıyım; yasak elma ufak tefek cinayetler bir zamanlar çukurova istanbullu gelin kalk gidelim Tabi bunların cogunda sonunu göremeden ya uyuyakalıyorum ya bebiş uyanıyo vs vs eskisi gibi takip edemesem de izliyorum iyi kötü 🤗 sizler ne izliyosunuz
deletedmom2200 Furkansmomy valla güncel dizi izlemiyorum artık. Bana neşe katmak yerine derdime dert katıyorlar Avrupa yakasının tekrarlarını izliyorum valla Burhan Altıntop hayat neşem 😂😂😂
Alminam Furkansmomy Bebekten vakit buldukca istanbullu gelin bir zamanlar cukrurova diriliş ertuğrul 🙄 onun yanında acmiorum
Furkansmomy deletedmom2200 ya sorma türk dizileri dallası geçti artk iyice saçmaladılar sırf sıkıntıdan izliyorum
Tugbaarya Televizyon neydiii hı dizi ne demekdiii ...:/) Açarsanız oynarmiydiii ... Oynasa bile bebek uyur muydu ... :)))) Önce TV bin ne olduğunu biri bana hatirlatsin :))
Furkansmomy Kadını ben de izliyorum fırsat bukdukça tekrarlarını 😋 zaten genelde dizilerin tekrarlarını izliyorum
demir1717 Furkansmomy Çukur ve Çarpışma izliyoruz. Bir zamanlar çukurova da gece tekrarı tam emzir gaz çıkart kolik ataklarını atlat saatlerime denk geldiği için izlemiş bulundum hikayeye hakimim 😂
AysenurDefne Pazartesi:Çukur Salı:Kadın Çarşamba:Jet sosyete Perşembe:Bir zamanlar çukurova Cuma:Gülperi 🤭🤭🤭 Rutin böyle ama çoğu zaman izleyemiyorum 🤦♀️
AliyeAsel Furkansmomy bir zamanlar cukurova cukur gülperi ve bir litre gözyası hepsini yarim yarim izliyorum tabi 😂