Arasyigitinannesi huzur- anlıyorum mahçup olmak istemiyorsun takdir ediyorum seni telafi etmeye çalışıyorsun ama bulamayacaksin buyuk ihtimalle gidip tatli dille söylemen onun yerine takım almayi teklif edebilirsin onunda sorun edecegini sanmıyorum canim 🤗
huzur- Arasyigitinannesi Teşekkür ederim Evet öyle yapıcam işte öyle bi umut şansımı denemek istedim 😞
huzur- [silindi] Oglunasikbiranne08 Demirac19 deletedmom1234 MelihAsk28 12sb deletedmom247 Prenseslerin_annesiii Mymother12 Arasyigitinannesi Nekwam Hepinize Teşekkürler arkadaşlar olsa verecek olmanız bile çok güzel 💙Alt tarafı bir tabak belki komsumda oyle cok sorun edecek birine benzemiyor ama işte çok samimi olduğum biri de değil kivraniyorum nasıl söyliyicem diye bulamazsam yeni tabak alicam ama işte mahçup olmamak için buralara yazıp şansımı deniyim dedim
mrvnh huzur- bende arkadaşın semaver üstünü kırmıştım buluncaya kadar başıma hal geldi😂 kütahya porselen temin eder bunu model numarası falan varsa onu öğren istet getirtirler
huzur- mrvnh Teşekkürler facebooktan yazdım ama fotoğraf attım cevap olarak internet sitelerinin linkini atti bir de mail atmayı deniyim tabağın altında bir kod var
[silindi] huzur- arkada kodu varsa Kütahya porselenin sitesine gir ordan bak modelin ismine ona göre sipariş verirsin 😉
BeniBeni_Bihterini huzur- 11 aylık benimkide ama kızımın küçüklük hallerini arıyorum onda da resmen kızım bi melekmis serseri bu tam ya😅
Yusufyigit-1 huzur- canım illa bu tabağın aynisini bulman şart değil bence. Şöyle güzel kaliteli 6li çok güzel pasta tabakları var. Öyle bişey alsan hem değişik olur hem tabağını kirdigin kişi daha çok sevinir bence🙏👍kırılan tabak pasta tabagiydi sanirim?🤔
huzur- Yusufyigit-1 Evet haklısınız onu alıcam inşallah da işte kadının takımını bozmuş olmam tabağını kırdım diyecek olmam bana çok zor geliyor o yüzden bir umut şansımı deniyim dedim Teşekkürler