Yabrukus Baynimir benimkide öyle ama artık mamayı vermiycem canım verdikce süt memede kaldı taştı boşuna mama veriyorum belki sütüm kalitesizdir bilmiyorum ama hızlı kilo almadı gibi
Baynimir Yabrukus aynen bende hic vermek istemiyorum ama cevre baskisi iste zayif dedikce acaba doymuyor mu hissi oluyor bende de.
Yabrukus Emiri en iyisi canım mama hiç verme zaten meme yetiuosa bende artık vermiycem demekki meme yetiyo ki mamayı içince meme taşıyofu bitiremiyodu
Asu07 Nuraykk başlıkta 3 kilo ve altı doğan bebekler diyor siz 4 kilo diyorsunuz 😄Zaten üzülürken zayıf bebeklerin anneleri ve üstelik sütü olmayan anneler var.. Anne sütü diye de belirtmişsiniz cidden şaka gibi 🤦♀️
KuzucukEfehan Yabrukus 36. Haftada doğum yaptım bebeğim 2350 kilo 48 boyuydu şimdi 2 buçuk aylık kilosu 5550 boyu 57 sütüm az olduğu için mama ile besleniyor oğluşum
Yabrukus KuzucukEfehan maşallah canım hangi mama sizinki ve ayda kaç kutu mama kullanılıyor benimki 1 kutuyu bitiremedi
KuzucukEfehan Yabrukus ben özel mama kullanıyorum Aptamil AR diye bebeğimin kusması vardı bide kilo alması için bu mamayı kullanıyorum doktorumuz bu mamayı önerdi
Eylul25 Yabrukus 3050 gr 49 cm doğdu hastaneden çıkarken 2900 çıktık şuan 3ay 8 günlük 5300 gr 57.5 cm anne sütü sadece alıyodu iki gündür mama+ meme gidiyoruz yetmiyor🐣
Azraninnnannnesi Yabrukus 83 günlük 2705 doğdu sonra 2600 düştü hastaneden çıkarken suan 6500 kg 59 cm Sadece anne sütü
Brglbray 3 kilo doğdu 2.800 ile hastaneden çıktık şuan 3 aylık 6.650 olduk sadece anne sütüyle besleniyor boyu da 64 cm
ygmr Zeynep0247 cnm.ayniyiz😂uUlme saglikli olsnlarda 2 kg dogdu bnm kizim 7 ay dolmak uzere 7300 hic takmiyorum saglikli cunku bosver
Zeynep0247 ygmr haklisin ama annelik işte ister istemez üzülüyorum ama dediğin gibi herşeyden önce sağlık