Yabrukus Selam anneler şuan kaçıncı ayda kaç kilo oldunuz acaba boyları kaç oldu birbirimize fikir verebilirmiyiz besleme konusunda acaba🙏🙏
Sltnbl2018 Yabrukus 2010 ge doğdu iki gün sonra 1870 düştü şuan 5 aylık 6 kilo 62 cm bu arada prematüre doğduk
Baynimir Yabrukus 2960 dogdu bir hafta sonra 2800 olculdu. 2 aylik kontrolumuzde 4050 gram 57 cm di. Genel olarak anne sutu aliyor bazen gunde 1 kere mama verdigim de oldu. 60 cc kadar.
Emiri Yabrukus benim oglum 3kilo 810 grm 53 cm boyu dogmuştu çıktıgında 3620 di şimdi 4700 dü boyuda 57 cm di en son 1 ci ayındaydı 2 hafta geçti şimdi nasıl kilosu bilmiyorum sadece anne sütü mama filan kullanmıyorum
Hayal123 2950 Gr doğru kızım.. 5 gün sonra 2730 a düştü.. sarılık başladı sütüm gelmediğinden dolayı.. şu an 2,5 ayligiz .. 2 aylıkken 4750 gramdik..anne sütü artı mama gidiyoruz.. emmedigi için sütüm artmadı bu yüzden ilk günden beri mama da veriyorum
Yabrukus Hayal123 benimki mama yiyince memeyi bitiremiyo çok üzülüyorum 2 aylık kilosu 4300 doğumda 3tü 2650ye düşmüştü doktoru iyi diyo ama bence 1 aylıklar kadar
Yabrukus Zeynep0247 ek gıda da artırmadımı canım önemli olan sağlığı iyiyse gerisini boşverelim ama anne yüreği biride boşboğazlık edince zayıf deyince içten içe üzülüyoruz yine
ygmr Zeynep0247 cnm.ayniyiz😂uUlme saglikli olsnlarda 2 kg dogdu bnm kizim 7 ay dolmak uzere 7300 hic takmiyorum saglikli cunku bosver
aysegul 2500 dogduk 2200 dustuk 1ay boyunca hic kilo almadii suan 3 bucuk aylik 5200 du 3 aylikken 2 ay mama verdim ama yemiyor zorla verdim son 1 ay anne sutu sadece devam ediyoruz bakalim 4 . ayda kilo alimi nasil olcak.
Yabrukus Baynimir benimkide öyle ama artık mamayı vermiycem canım verdikce süt memede kaldı taştı boşuna mama veriyorum belki sütüm kalitesizdir bilmiyorum ama hızlı kilo almadı gibi
Yabrukus Emiri en iyisi canım mama hiç verme zaten meme yetiuosa bende artık vermiycem demekki meme yetiyo ki mamayı içince meme taşıyofu bitiremiyodu
Baynimir Yabrukus aynen bende hic vermek istemiyorum ama cevre baskisi iste zayif dedikce acaba doymuyor mu hissi oluyor bende de.
Asu07 Nuraykk başlıkta 3 kilo ve altı doğan bebekler diyor siz 4 kilo diyorsunuz 😄Zaten üzülürken zayıf bebeklerin anneleri ve üstelik sütü olmayan anneler var.. Anne sütü diye de belirtmişsiniz cidden şaka gibi 🤦♀️