Ygtek Nazannazan Canım damaklarında sorun olabilir mi? Çünkü benim ağzım hiç kokmazdı taa ki hamile kalana kadar. Dişlerimi fırçalayamıyordum kanıyordu damaklarım. Kaç tane diş fırçası aldım yine de kanadı. Şimdi yine daha iyi ama benim damaklardan dolayıydı.
Nazannazan Nurcaan karbonatla beyazzlatmak icin fircalamistim cok onceden deniyim yine. Karanfili hep yaparim gecici sure geciriyor oda
Nurcaan Nazannazan 4yasinda kizim var onunda oluyor hasta oldugu zaman ve disci bize birsey onermisti size filamanca ismini yazayim googledan bi bakin dilinin arkasini temizlemek icin"GUM Tongreiniger"
ertanmut Nazannazan dişlerini fırçalarken kanıyosa,diş etinize doğru hafif kızarıklık varsa diş eti çekilmesi varsa bu diş eti sorunudur altı ayda birde diş taşlarını aldırmanız lazm
Mrymrn deletedmom1234 merhaba ameliyatım cok guzel gecti uyandığımda hersey bitmişti sadece iyileşme dönemi baya bir zorladı ameliyat olduğum ertesi günü abim vefat etmişti bilmem ondan ağlayamadım zor iyileşmiş olabilir ama sonrasında zaten yeniden taş oluşamaz cunku o parçalar bademcigin icinde oluşuyor sorun tamamen ortadan kalktı artik o koku gelmedi bn memnun kaldım cok rahatladım korkmayın yaptırınca cok rahatlarsınız cok gecmis olsun
deletedmom1234 Mrymrn çok tşkrrr ederim sizede çok geçmiş olsun ayrıytnde başınız sagolsun tooragı bol olsun abinizin de içimi rahatlattı ız bnde coronadan sonra mutlaka gitmeyi düşünyrm inşlh
Sibel_33 Mrymrn bnm kuzeniminde bademcikleri hep çok şiş aldırsam mı aldırmasammı diye düşüncede zararı ve yararı nedir bilgilendirirmisiniz 👀
SbnmTlg Mrymrn Emzirme sürecim bitince bende düşünüyorum. Son 6 ayda sürekli oluşan taşlar var bende de. Geçmiyor da. İyice kafama koydum ameliyatı.
minnakleblebi Sizin bununla alakası vr mıdır bilmiyorum ama ben yinede söyleyim. Ban bi ara diyet yapıyordum zayıflıyordum. Zayıfladıkça ağzım kokmaya başladı. Vücut yağ yaktıkça içten koku geliyordu ama kilo verimi durunca o da geçmişti.
Serene Nazannazan Siz direkt sorun yaşamamış olabilirsiniz ama bilmediğiniz ya da henüz belirgin belirtilerini ortaya çıkarmamış bir sorun olabilir.Ağız kokusu da aslında bir belirtidir.
2lokummannesiii Nazannazan su içiyor musunuz en azından öpmeden iki bardak su için o da kokuyu gideriyormuş. Arkadaşın ağzı kokuyordu ortak arkadaşımız hemşire ona böyle bir şey söylemişti. Belki su iyi gelir bilemedim. yani dayanılmayacak bir koku mu anlamadım eşiniz de hata yapmış ancak bu evlilikte büyük problem oluyormuş. Mide asidiniz olabilir o koku yapabilir bilemiyorum.
Nazannazan Minime evet bende ayniyim canim. Kucuk bir cocuga dahi yaklasamiyorum herkesten uzak durmak zorunda kaliyorum. Kalabalik ortamlarda hep sakiz cigniyorum. Inanirmisin dugunumde bile sakiz vardi mecbur agzimda
Nazannazan hayalperest_ opusmedik desem yeridir. Agzima sakiz alip denemisligim var ama o zamanda kokuyor sanki ciddi anlamda korkuyorum bu durumdan ne ben yaklasabiliyorum nede o farkinda oldugu icin yaklasiyor
Nazannazan Deletedmom55 dis tasi temizlenince koku gidiyor. Tekrar olusunca koku mu yapiyor dogru mu anladim cnm
Nazannazan ankarahanimefendisi dilimide fircaliyorum. Yirmilik disim yok cikmadilar. Bazen kaniyor bazen kanamiyor dis etlerim