Minime Nazannazan anlayabiliyorum canım bende herkesle mesafeli dururdum yolda birini görsem öpmezdim rahatsız olur diye genel de de naneli sakız çiğnerdim ama tamamen çözüm olmadan olmuyor
Mrymrn Nazannazan hayir agzindan yapılıyor basit bir ameliyat 15 dk falan sürer ameliyat olduğundan hbrn bile olmuyor bnm bahsettiğim acısı sonrası icin
Kubuu1 Nazannazan midenizle ilgili bir problem olabilir mi ? Ya da distasi da koku yapabiliyor bir diş hekimine görünseniz
Nazannazan Minime evet bende ayniyim canim. Kucuk bir cocuga dahi yaklasamiyorum herkesten uzak durmak zorunda kaliyorum. Kalabalik ortamlarda hep sakiz cigniyorum. Inanirmisin dugunumde bile sakiz vardi mecbur agzimda
hayalperest_ Nazannazan ne demek hiç öpüşmedi tanistiginizdan beri hiç öpüsmediniz mi yanına yaklaşmadan karanfil al ağzına bi de öyle dene bakalım
Nazannazan hayalperest_ opusmedik desem yeridir. Agzima sakiz alip denemisligim var ama o zamanda kokuyor sanki ciddi anlamda korkuyorum bu durumdan ne ben yaklasabiliyorum nede o farkinda oldugu icin yaklasiyor
deletedmom1234 Mrymrn mrba Bendede bademcik taşı var boğazımı üşüttüğüm zaman hem kulaklarıma kadar agrı yapıyor hemde bulgur tanesi gibi dökülüyor sizin dediğiniz gibi aynı ameliyat diyorlar ama ben çok korkyrkm nasıl geçti bademciği aldrnca Bi sorun oluyor mu acaba narkoz verilince daha uyanamam sanıyem çok kokryrm ama çok agrı ypyr artık😔
Mrymrn deletedmom1234 merhaba ameliyatım cok guzel gecti uyandığımda hersey bitmişti sadece iyileşme dönemi baya bir zorladı ameliyat olduğum ertesi günü abim vefat etmişti bilmem ondan ağlayamadım zor iyileşmiş olabilir ama sonrasında zaten yeniden taş oluşamaz cunku o parçalar bademcigin icinde oluşuyor sorun tamamen ortadan kalktı artik o koku gelmedi bn memnun kaldım cok rahatladım korkmayın yaptırınca cok rahatlarsınız cok gecmis olsun
Deletedmom55 Nazannazan diş eti rahatsızlığı ve diş taşı olabilir. Benimde oluyordu maalesef diş taşlarımı temizletince gidiyor bunda utanılacak birşey yok bence karantinadan sonra bir diş hekimiyle görüşün 3 ayda bir en az tekrarlıyor benim diş taşlarım
Nazannazan Deletedmom55 dis tasi temizlenince koku gidiyor. Tekrar olusunca koku mu yapiyor dogru mu anladim cnm
ankarahanimefendisi Siz dikkat ettiğiniz halde utanmışsınız. Hem temizliğine önem vermeyen hemde bundan utanmayan insanlar var. Dilinizi fırçalamayı öneririm. Birde dişlerinizi fırçalarken kanama yapıyor mu? 20′lik dişleriniz var mı onlarda kokuya sebep oluyor
Nazannazan ankarahanimefendisi dilimide fircaliyorum. Yirmilik disim yok cikmadilar. Bazen kaniyor bazen kanamiyor dis etlerim
annebusesi Bademcikte olan taş çok koku yapar ama kbb bişi yok dediyse belki diş taşı vardır oda çok koku yapar. Diş hekimine görünün bence o daha iyi yönlendirir
Nazannazan annebusesi dis taslarimi bir keresinde temizlettim koku devam etmisti. Bir daha temizleteyim bakalim
Ygtek Nazannazan Canım damaklarında sorun olabilir mi? Çünkü benim ağzım hiç kokmazdı taa ki hamile kalana kadar. Dişlerimi fırçalayamıyordum kanıyordu damaklarım. Kaç tane diş fırçası aldım yine de kanadı. Şimdi yine daha iyi ama benim damaklardan dolayıydı.
Nazannazan Nurcaan karbonatla beyazzlatmak icin fircalamistim cok onceden deniyim yine. Karanfili hep yaparim gecici sure geciriyor oda
Nurcaan Nazannazan 4yasinda kizim var onunda oluyor hasta oldugu zaman ve disci bize birsey onermisti size filamanca ismini yazayim googledan bi bakin dilinin arkasini temizlemek icin"GUM Tongreiniger"
ertanmut Nazannazan dişlerini fırçalarken kanıyosa,diş etinize doğru hafif kızarıklık varsa diş eti çekilmesi varsa bu diş eti sorunudur altı ayda birde diş taşlarını aldırmanız lazm