Mrymrn SbnmTlg maaalesef acik konuşmak gerekirse başımdan birsürü ameliyat gecti bademcik ameliyatı kadar canımı yakan olmadi sanırım yaş büyüdükçe acısı zor olan ameliyat bademcikmis 20 gün cektim ama iyiki olmuşum diyorum
SbnmTlg Mrymrn Emzirme sürecim bitince bende düşünüyorum. Son 6 ayda sürekli oluşan taşlar var bende de. Geçmiyor da. İyice kafama koydum ameliyatı.
AlpOzlem11 Midenizden kaynaklı bir sorun vardır bence genelde öyle oluyor mideye baktırdınız mı. Bide ağız kokusu için bol bol su içmek gerekiyor
Nazannazan funca curugum vardi benimde yaptirdim gecmedi. Curukten kaynakli degil benimki eminim. Sizin koku neye benziyor aseton balik yumurta gibi falan mi
deletedmom247 Bunda yadırgancak utancak birşey yokki… Karbonatlı suyla gargara yapabilirsiniz günde 3 defa felann Arkadaşımnda o şekilde rahatladı tamamen geçtimi bilmiyorum şuan ama şikayeti azalmıştı deneyin isterseniz.🌸
Nazannazan SbnmTlg baktim ama gozuken yok. Internettende belirtilerine baktim belirtileri bende yok ya
Kaveda Nazannazan Herkes kendine baksın senin elinde olan bisey degilki.Dişte çürük dolgu yoksa mide rahatsızlığı olabilir. Bi tanidikta öyleymiş. Mide ilacı kullanınca geçmişti. Virus olayı geçince önce dış hekimine daha sonra mide için gidin. Geçmiş olsun sağlıcakla kalın.
Nazannazan hayalperest_ hic yaklasmiyor yanima. Hic opusmedi benle Ve iki kerede ima etmisti. Cok uzuluyorum ama elimde degil tum agiz temizligimi yapiyorum cunku
Mrymrn Nazannazan hayir agzindan yapılıyor basit bir ameliyat 15 dk falan sürer ameliyat olduğundan hbrn bile olmuyor bnm bahsettiğim acısı sonrası icin
ertanmut Nazannazan cnm ben diş hekimi asistanıyım kokunun birinci nedeni diş eti hastalığıdır ikinci nedeni diş plağıdır ama eğer düzelti altı ayda bir dişçiye gidiyorum diyosan o zmn midende sorun vardır illa ağrımasına gerek yok ama en önemli nedeni diş eti hastalığıdır
Nazannazan ertanmut dis eti hastaligi belirtisi nedir acaba dis etlerimin rengi durumu vs iyi duruyor cunku gozle gorunur mu dis eti hastaligi. Plak 1 kere temizlettim. Temizlettikten sonra yine kokuyordu
Hatice3424 ertanmut diş et hastalıgı nasıl oluyor acaba benimde mesela midede sorun varsa burundan nefes alındıgındada koku gelir diyolar ama öyle bir sorun yok dişlerimi fırcalıyorum elimle dişime elledigimde koku oluyo neden olabilir acaba 😕
Minime Nazannazan ben mide sorunu yaşarken çok koku problemi yaşamıştım allahtan o zaman evli değildim ama insanın kendisini Bile rahatsız ediyor gerçekten şu durumlar bittikten sonra bi doktora gidin bence
hayalperest_ Nazannazan ne demek hiç öpüşmedi tanistiginizdan beri hiç öpüsmediniz mi yanına yaklaşmadan karanfil al ağzına bi de öyle dene bakalım
ertanmut Nazannazan dişlerini fırçalarken kanıyosa,diş etinize doğru hafif kızarıklık varsa diş eti çekilmesi varsa bu diş eti sorunudur altı ayda birde diş taşlarını aldırmanız lazm