sevgice Nazannazan sürekli sakız bulundur canım naneli.yemeklerden sonra boş bulundukça vs at ağzına bi tane. Baya götürüyor.
SemaNergis Nazannazan Nerde satılır bilmiyorum netten de alabilirsiniz. Hac malzemesi satan yerlerde de olur mutlaka. Nasıl kullandığını da youtube de bulabilirsiniz.
Tatliskooo Nazannazan midede bakteri olmasından kaynaklı olabiliyor eğer dillerde sorun yoksa. İlaç tedavisi ile çözüm sağlanıyor
ymn2019 Nazannazan yani hamilelik şekeri ile aynımı bilmiyorum normal.şeker ölçümü hastanelere rahat girip.çıktığımız zaman bir baktırın yine de
Wolverine Nazannazan Aile hekimine veya bir uzmana probiyotik yazdırabilirsiniz. Ev yapımı yoğurt günde 2 büyük kase yiyebilirsiniz. Kefir içebilirsiniz. Önce bağırsak problemini çözerseniz daha iyi olur bence. Bir de zeytinyağ kulağa hoş gelmese de 2 yemek kaşığı tüketirseniz günde oda bağırsak için iyi gelecektir.
Mrymrn Sibel_33 aldirdiktan sonra faranjit olma riski daha yüksek bademcikler mikropların içeri girmesini engellediği icin alınınca malesef daha dikkat etmek gerekiyor
Sibel_33 Mrymrn anladım onun hasta olmasada küçük dilini sıkıştırıyor şişliği hastalanınca titreme falan acayip ateşle zor atlatıyor
Mrymrn tarcinkokusu14 benim bademciklerimde tonsilit haricinde baska bir şikayetim hic yoktu aldırmamın sebebi sadece taş birikmesi içindi
Emine50 Nazannazan valla tatlım bende bilmiyorum kadınların sözleri öyle duydum bende şaşırdım ağzı kokar sonra dedi uyardın beni bende şaşırdım
Nazannazan Emine50 2 yil ya da daha fazla emen bebeginde agzi kokarmis buyuyunce bunu duydun mu hic cnm
Emine50 Nazannazan valla tatlım ben iki yıla yakın emdim bende yok karşı komşum çoçuğu 3 yaşına kadar emdi kokmuyor ama banyo belki bir etkisi vardır gerçekten o mantıklı gibi geldi ama tam kestiremedim etkisini
Zydy Nazannazan mide ve kanda problem oluyor .adaçayını kaynat iç ve sprey olarak gargara yap geçer inşallah bide karbonat kahve limonla yıka dışını dilini
Nildailay Nazannazan canım diş etlerine baktırmanı tavsiye edebilirim ayrıca bu koku midende geliyoda olabilir bunun içinde bir dahiliye görünebilirsin geçici olarakta karanfil deneyebilirsin baya keskin kısa süreli ama seni rahatlatır belki
Bartununannesi Bende de koku vardı, midemde sorun olduğu cıktı, hicte şikayetim yoktu. Gözardi etmeyin derim
Biricik01 Nazannazan tesadüfen dişçiye gittim diş taşlarımı temizledi şok olmuştum kokudan eser kalmadı.Sizinki anneminki gibi demek ki diş taşını temizletsede gitmedi koku.Mideden kaynaklı bir sorundur cekinmeyin gerekirse her bölüme gidin ağız kokusuyla yaşamak ne demek çok iyi bilirim