Doruk12 galadriel sizi özledik çeki vermişlerdi ben de tesadüfen kullandım olmuştu canım en son 😊 jokerde bez ıslak mendil mamada çek vardı 9lu prima aqua ıslak mendil 45e geldi çekler iyi oluyo bezde falan
Yedaarven galadriel Ben trendyoldan alıyorum , marketlere göre daha ucuz oluyor, genelde 2 gün içinde elime ulaşmış oluyor.
Azraaktag galadriel sürekli alşveriş yaptığım tek site hepsiburada bebeğimin hatta kişisel ihtiyaçlarımın hepsini buradan sipariş veriyorum bebeğime ek gıda sürecinde verdiğim tüm sebze meyve vs gıdalarıda tazedirektten veriyorum
Kuzey-41 Ya ben normalde molfix kullaniyorum gecenlerde prima aktif bebek indirimdeydi bi alıp deniyim dedim ne saçma bir bez yaa cırt bantları cocugu zor sariyor kısacık yapmislar pisman oldum aldigima bitsede molfix alsam yine
[silindi] galadriel bence uygun canım ya külot bezin tanesi 1 liraya geliyor nerdeyse başka mağzalarda bakıyorum hiç bu fiyata yok
Birkucakmutluluk galadriel cosmeticaya da bi göz atın isterseniz. Normalden daha uyguna oluyor orda. Stokta yoksa bile gelince haber veriyorlar.
bsrkya galadriel Ben prima 159 tanesini 125 e almıştım 2 hafta önce falan genelde hepsi buradadan alırım e bebekte indirim barsa ordan alıyorum ertesi gün elimde oluyor
21Asaf galadriel joker i takip et orda da oluyo e bebek civilde de oluyo ben bi ay önce prima premium care 4 156 tane 146 tl ye almıştım genelde jokerde daha cok indirimli oluyo ama dediğim gibi üçüne sürekli bakiyorum nerde daha uygunsa ordan aliyorum ama suan e bebek sipariş aliyo yalniz 13 Nisan da gönderim yapıyor bilginiz olsun
Deletedmom133 galadriel https://www.toptankozmetik.net/prima-bebek-bezi-aktif-bebek-4-beden-159-adet-maxi-aylik-firsat-paketi-09528176685969443?gclid=Cj0KCQjwsYb0BRCOARIsAHbLPhGqQ1AOxp3-KOvjCkcFBX4IOw2bkG6i12Youysr_QqRCg4_Hl56svMaAnqmEALw_wcB
Deletedmom133 galadriel yaa baska bez deneyin isterseniz sleppey de güzel bende evy baby gececegim kargom gelecek yarın 80 kurustan aldim 120 li 97 tlye
Deletedmom133 21Asaf Alan olmustu onceden hersey online oldugu icin sahtekarlik yapazlar hakem heyeti sozubu duyan tutusuyor