galadriel İnternetten Prima 4 numara bebek bezi alan anneler hangi siteleri kullanıyorsunuz ? Fiyatlar uçmuş 🤦🏻♀️
Hazalinannesi42 galadriel Bende şurada duruyum 😀 genelde evimim cevresindeki marketlerden aliyorum daha indirimli oluyo. Ama internette uygunsa neden olmasin
[silindi] galadriel e bebek den alıyoruz canım orası hep en uygun 6. Ayından beri külot bez alıyorum e bebekten şaşmam
Badevehande Benim eşim geçen gitti gidiyordan uygun aylık paket gönderdi alim mi diye ben şok marketten almıştım oraya aylık paket geliyor 4 numara almıştım 100 lü yada 82 li
galadriel [silindi] e bebek cok zor indirime giriyor indirimde güzel oluyo ama yoksa cok pahalı değil mi orada fiyatlar
eczbett galadriel merhaba, genelde n11, hepsiburada, gittigidiyor üçünden karşılaştırıp hangisi uygunsa ordan alıyoruz. Yakın zamanda almadım ama fiyatlar artmış mı 🙁
mrvnh Buradan primaya üye olabilir misiniz kalp topluyorum da😊 playstore uygulaması çok güzel indirin kızlar sizde
Doruk12 galadriel trendyoldan 5 numara 160lısını 40 lira çekle 138e almıştım geçenlerde genelde trendyoldan jokerden falan bakıyorum 😊 çek oluyo ara ara. Akakçeden de bakabilirsiniz en uygun yer çıkıyo
Doruk12 galadriel sizi özledik çeki vermişlerdi ben de tesadüfen kullandım olmuştu canım en son 😊 jokerde bez ıslak mendil mamada çek vardı 9lu prima aqua ıslak mendil 45e geldi çekler iyi oluyo bezde falan
[silindi] galadriel bence uygun canım ya külot bezin tanesi 1 liraya geliyor nerdeyse başka mağzalarda bakıyorum hiç bu fiyata yok
MuhammedAmine galadriel en son jokerden aldım bizimki 6 numara 40 lı 55 lira idi çok uygundu birkaç paket aldım . Joker baktınızmı
galadriel MuhammedAmine 4 numara 136 1.03 ₺ geliyor pahalı geldi önceden hep 1₺ altına alıyordum prima
eczbett galadriel fırsatçı insanlar 😡 biz çoklu paket almıştık hem cırtlı bez hem külot bez şimdilik var ama mecbur alcaz. Allah kolaylık versin hepimize
galadriel Cok güzel cok memnundum primadan gece 12 saat tutuyordum ama cok pahalı artık ya ortalama 1.50₺ gibi 🤦🏻♀️