Prensesannesiii26 EymeninAnnesi0212 ben mecburiyetten içmiştim canım taş dusuruyordum ben bı kasa içtim heralde dusurene kadar öldüm geberdim ama sonunda başardım 💪💪 bu sıralarda dolaptaki rakı gözümün içine bakıyor 🤣🤣🤣
LiTeraRy 78bb bende internette ictigin bira sayisina gore okumustum canim mesela 1 bira ictiysen 2 saate atiliyormus vucuttan yani ona gore yaparsin hesabini sonra sagar emzirirsin bebegini afiyet olsun
MayneymisAltintop 78bb tabikise sağıp dökmelsiiniz ki alkolün geçtiği sütü bebeğiniz içmesin. Sağlıklı olan emzirdikten 8 saat sonra emzirmek o 8 saat içinde de 2-3 kere sağıp dökmek ( bebeğinizin ayına göre, ne kadar kücükse o kadar çok sağmalısınız)
LiTeraRy EymeninAnnesi0212 aman senin post dun zaten olaydi o neydi oyle valla bulusuo birbirlerinu vuracaklar sandim 😁😜
LiTeraRy EymeninAnnesi0212 vLla ben hepsiini okudum en son birbirlerinr o. Diyardi post kapandi benum cocuk uyandi sonra dondugumdr acilmis benim yorunlari falanda silmisler 😁😜 😁
78bb EymeninAnnesi0212 aynen canım bende iki tane içecem 1 sene oldu tam hamilelik ilk emzirme derken bi de biz keyif yapalım 😂
Prensesannesiii26 EymeninAnnesi0212 beş gün emzirmedim ben canım sagip çiçeklere döktüm yüzüme sürdüm vücut sütü olarak kullandım banyo sonrası dört günün sonunda düşürdüm ertesi gün emzirmeye başladım 🤗🤗
sevvalsaglamm 78bb bebeğin uyuyunca gece uykusuna geçince rahat rahat iç bence canım gece de mama verirsin
Prensesannesiii26 LiTeraRy eğer ameliyatla aldirsaydim bir ay emziremiycektim ama bu şekilde dört günde düşürdüm ve kurtuldum ama içerde bir minnak daha var bekleyen 🤣🤣
LiTeraRy EymeninAnnesi0212 valla hatta bir ara birisi benum kocam senin gibileri elden cok gecirmis zamaninda falan demisti ay pis kadin dedim okurken 😁
sevvalsaglamm 78bb aynen canım o şekilde yaparsın sabaha da zaten saatler geçmiş olur geçer gider sütten o
Bvg Valla bi arkadasimin cocuk doktoru hafif alkollu iceceklerden 2 tane icebilirsin hic birsey olmaz demisti.O da bitane bira yada sarap icerdi arada bende sadece yarim bardak ictim bikere ama bu aksam icesim var bi yarim bardak