78bb Oğlum 4 aylık oldu eşim de dün bira almış gelmiş karşılıklı oturalım içelim diye araştırmadan içmek istemedim emzirirken içen var mı kaç saat sonra emzirmek gerekir.Eleştiri yapacaklar yazmasın alkol tüketmek bireysel verilecek bi karar ve Allah’la kulun arasındadır
Azizeguney 78bb malt olan biraların alkol oranı düşük olduğu için içilebilir fakat çocuğun uyku saatine denk gelin zaten 2 saate vücuttan atılacak bira yediğimiz içtiğimiz şeylerde 2 saate süte geçtiği için sorun olmuyor
momdiary06 tellibaykus adaluna rennieyi kullanmayacağım sanırım. Gastrotuss baby herkes kullanmış memnun olanlar var onu deneyeceğim birkaç gün sonra size haber veririm iyi gelirse☺️
LiTeraRy Ates_mami sarap icilebiliyormu canim emzikliyken yoksa onudami ayni sekil sagip 4 5 saat sonra vericez
78bb Kusannesi 6 saat geçince sağıp dökmeye gerek var mı ben şimdi gece için süt sağdım buzdolabında mama da veririm gece bizi idare eder yine de sağmam gerekir mi direk verebilirmiyim göğsümü
MayneymisAltintop 78bb tabikise sağıp dökmelsiiniz ki alkolün geçtiği sütü bebeğiniz içmesin. Sağlıklı olan emzirdikten 8 saat sonra emzirmek o 8 saat içinde de 2-3 kere sağıp dökmek ( bebeğinizin ayına göre, ne kadar kücükse o kadar çok sağmalısınız)
EymeninAnnesi0212 78bb bizde bugün içcez iki tane kdr içcem 🥰 gece uykusuna yatırınca içicem ve sağıp ikimci sütte emziricem haberleşelim canım oldumu 🥰
78bb EymeninAnnesi0212 aynen canım bende iki tane içecem 1 sene oldu tam hamilelik ilk emzirme derken bi de biz keyif yapalım 😂
Prensesannesiii26 78bb canım ictinten altı saat sonra iki göğsünü de komple sağ onları dök ama lavaboya dökme çiçek dibine dök istersen yüzüne de surebilirsin 🤣🤣 daha sonra güvenle emzirebilirsin doktoruma sormuştum ben 🤗🤗
Ates_mami LiTeraRy doktoruma sordum canım. Hem çocuk doktoru hem kadın doğum. Hamileyken de şarap a 1 kadehi geçmeyecek kadar izin vermişti. Hamileyken içmedim. Ama emzirirken içtim. 2 yılda toplam 4.5 defa falan içtim. Sağıp dökmedim sütümü. Gerek yok demişti çocuk doktorumuz. Ama tabi tek seferde 1 kadeh’e izin veriyorlar ve oda sadece kırmızı şarapa
hunilimomm 78bb birazdan linç tayfa gelir 😁 son nosol annosonn diyerek 4 6 saat sonra ilk sütünü sağ öyle emzirebilirsin
LiTeraRy EymeninAnnesi0212 aman senin post dun zaten olaydi o neydi oyle valla bulusuo birbirlerinu vuracaklar sandim 😁😜