Sbnmkls linakubra benimde eşiminde gamzesi yok ama oğlumun var doğduğu ilk an farkedildi ağladığında Bİle belli oluyor. Varsa çoktan belli olurdu şimdiye 😊
Emin_e linakubra benim de eşimin de var, oğlumuzun da dogdugundan beri belli:) zaten oyle olmasi gerekmez mi:)
MihraKus Eşimin tek tarafında var kızımın iki yanağında var ama hatta ultrasonda bile çıkmıştı resmimiz var
GlshAliAsaf Bende de eşimde de yok ama hamileyken ayva yedim ve yanağıma Gamze yaptım doğarken gamzeli doğdu 😌❤️
Ilaydambalim GlshAliAsaf sen nasil yapmistin bende onu yaptim ayvadaki delige dokundum hayalnettim kendi yanagima dokundum🤣🤣 ayva tuy yapar derler sizinki cok tüylü mu
Mltmrt linakubra benm eşimde gamzeli şükürler olsun oğlumda gamzeli 2 ayına giricek hemen belli oluyo güldüğü zaman uykusunda güldüğü zaman falan varsa görebılırsınız☺️
dolunayy linakubra hemen,kızımın yanağında resmen belediye çukuru var çok tatlı duruyor hatta doktorumuz göbek adı sordu doğumdan sonra bende o an gamze deyiverdim🥳🙈
Annesinin-pasasi linakubra babamız ceneden gamzeli ben sol yanaktan bebeğim doğduğundan beridir ver bu ikisi onda