Merveymn Ne bende ne eşimde gamze yok ama oğlum doğdu 2yanağında gamzesi vardı biri çok belliydi diğeri az belli oluyordu. Şimdi 5ay 2günlük kilo aldı az olan gamzesi kayboldu ama diğeri duruyo 🧿👶🏼💙
1Mother1Boy Hemen belli olur :)) ben de var eşim de var gamze haliyle oğlumun 2 yanagin da ve çenesin de var gamzeleri😊
Bebegimucizem linakubra doğduğunda ağlarken fark ettik iki tarafta oluşan çukurlugu sonra gülmeye başlayınca gamze olduğunu fark ettik
Melike09 linakubra ne bende ne de eşimde gamze var ama kızımın sağ yanağında var. Doğduğunda farkettim ben.
[silindi] linakubra Benim oğlum da gamzeli doğduğundan beri belli sonradan oluşmuyor. Tabi büyüdükçe güldüğü için daha çok belli oluyor
Ilaydambalim GlshAliAsaf sen nasil yapmistin bende onu yaptim ayvadaki delige dokundum hayalnettim kendi yanagima dokundum🤣🤣 ayva tuy yapar derler sizinki cok tüylü mu
GlshAliAsaf Ilaydambalim hayır tüylü değil 😌 ayva yerken dokundurdum parmağımı Oldu valla doğduğu gün belli değildi güldü öyle gördüm
ZeynepSareMom linakubra dogduktan sonra hemrn belli oluyo..Benim kizimin yanaginda var..Dogumda bana gosterdiklerinde bile gözukuyodu 😍 babasinda gamze yok ama bende var 😁
elifekicii Bende hamileyken hep ayva yedim kızımın iki yanağı çukur maşallah doğduğu gün gördük biz de 🥰
Gamze_Defne linakubra Benim kızımda da var gamze doğduğunda belliydi sadece şimdi daha belirgin 🥰 Çene ve yanaklarda🧿