Annemmm Buesrayildiz benimde doğum yapalı 38 gün oldu, benim doğumum da çok zor oldu ama 2 tane dikişim vardı, birisi iç birisi dış, dıştaki 27.gün düştü içteki de dün yani 37.gün düştü
ikievlatannesiii Buesrayildiz o bendede vardi canim o normal sonradan geciyo haliyle rahmin dogumdan sonra eski haline donmeye basliyo dengen degisiyo agrilarinin olmasi normal ben cok kisa surede toparlanmistim insallah seninkide biran once gecer
deletedmom19 Buesrayildiz benimde hala duruyor dikişlerim 2 tane kaldı 3 taneydi senin kaç tane dikişin vardı cnm
Nefesim Buesrayildiz doğum yapalı 38 gün oldu 35. Gün de dikişlerimin hepsi düşmüştü 15 dikişim vardı her gün beyaz sabunla sabah akşam yıkayıp kurutma makinasıyla kurutup baticonladım. Beyaz sabun kurutma konusunda çok iyi geldi deneyin isterseniz bi
CanEl88 Agrisi ne zaman geciyor peki ben daha 5 gunlugum ayagamin ustune basamiyorum yuruyemiyorum agri kesici olmasa yatalak gibi yasiycam
inception Buesrayildiz benimkiler 1 hafta sonra düşmüştü doktorum batikon 2 tanede krem vermişti ben hergün 4 defa temizleyip hep kremledim oda çok etki etti 1 hafta sonra gittiğimde doktorum dikişlerine çok iyi bakmışsın dedi kesinlikle sizde öyle yapın her tuvaletten sonra hemen iyileşiyor ❤️